Başarılı Öğrencilere Ödül Yağıyor

Başarılı Öğrencilere Ödül Yağıyor

Keyifli ve kârlı alışverişin adresi İnegöl AVM’ye gelen ilköğretim öğrencileri karneleri ile takdir ve teşekkür belgelerini gösterdiklerinde sürpriz hediyeler alıyorlar. Stoklarla sınırlı olan kampanya yarıyıl tatili süresince devam edecek…

İnegöl AVM başarılı öğrencilere özel bir kampanya başlattı. 21 Ocak’ta başlayan ve yarıyıl tatilinde devam edecek kampanya süresince, İnegöl AVM’de giden öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor.

Stoklarla sınırlı kampanyadan yararlanmak isteyen başarılı öğrencilerin karnelerini ve karneleriyle birlikte verilen takdir veya teşekkür belgelerini getirmeleri birbirinden güzel hediyeleri almalarına yetiyor. Takdir ve teşekkür belgesi verilmeyen ilköğretim 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin ise karnelerindeki notların hepsinin 5 olması durumunda aynı hediyeleri alabiliyorlar.

         Başarılı karne alan öğrenciler; İnegöl AVM’deki, Hayal dünyası oyuncak, Cinema pink, Joker land, N.T kırtasiye, 5D sinema, YKM, Migros, Teknosa, Defacto, Penti, Bursa Kebap Evi, Abide Kebap, Çıtır Usta, Sultan Ahmet Köftecisi, Sbarro, Burger King, Joker land  Popeyes ve Emel’in Mutfağı firmaları tarafından hazıralanan birbirinden güzel hediyelerden birini alıyorlar.

 

Yüzlerce hediye sahibini buldu

21 Ocak’ta başlatılan hediye kampanyası kapsamında bugüne kadar 500 dolayında hediye verildi. Yaklaşık 300 hediye ise sahiplerini bekliyor.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07