BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, çeşitli yarışmalarda dereceye giren Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini hediye vererek ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, sportif ve kültürel anlamda ilçe, il ve bölgede dereceye giren Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini dün makamında ağırladı.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz ziyaretimize geldiler. Bu öğrencilerimizden 12 öğrencimiz küçük erkekler futbol takımında İnegöl ve Bursa'daki maçlardan başarı elde ederek yarı finale kaldılar. Yarı final müsabakaları için Elazığ'a gidecekler. Kendilerini tebrik ediyoruz. 32 takımın yarı finale kaldığı okulun içerisinde 2 takım İnegöl'den, bir de Yıldızlar klasmanında 1 okulumuz var. Bu öğrencilerimizin özelliği 32 takım içerisinde Marmara bölgesinde İmam Hatip Ortaokulu olarak tek okul olmalarıdır. Bu öğrencilerimizin hem bu tip sportif faaliyetlerde başarılı olmaları hem de derslerinde başarılı olmaları bizi mutlu ediyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Burada 4 tane de kız öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz de Melek Arslan Taekwondo Bölge 1'incisi, Türkiye 5'incisi oldu. Esmanur Barut, 6. Uluslararası Arapça Şiir Okuma Bursa 1'incisi oldu. 15'inde bölge yarışmalarına katılacak. Sümeyye Özcan, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca organize edilen Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında Bursa ve Marmara bölge 1'incisi oldu. Ankara'da finale katılacak. Beyzanur Çelik, İHH Yetime Mektup yarışmasında İnegöl 1'incisi oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Okulumuzdan 16 öğrencimiz başarı gösterdiler. Hem akademik hem de sportif faaliyetlerden güzel başarılar var. İlde, ilçede, bölgede çeşitli başarılar elde ediliyor. Biz hangi okulumuzdan olursa olsun tüm okullarımızdaki öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Sportif faaliyetlerde olduğu gibi öğrencilerimizin bilgi, kültür ve diğer tüm etkinliklerde başarılı olmalarını temenni ediyoruz” dedi.

2 YILDA BU BAŞARI KOLAY DEĞİL

Başarılarda emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Saki Bulu, 2 yıllık bir okul olmamıza rağmen özellikle Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat Ayar'ın gayretli çalışmaları sonucu Türkiye Yarı Finalini gördük, inşallah finali de göreceğiz. 2 yılda bir altyapı oluşturmak çok kolay bir şey değil. 50 yıllık köklü okullar dahi bu başarıyı sağlayamazken İmam Hatip olarak Marmara bölgesinde tek okul olarak 2 yılda bu başarıyı sağlayarak Türkiye Yarı Finaline çıkmak kolay değil. Kızlarımız bayağı emek harcadılar. Taekwondoda, Kur'an okumada, şiir okumada ve mektup yazmada kültürel yarışmalarda derece elde ettiler. Tüm sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere ödül verilerek program sonlandırıldı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68