www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyespor'un lisanslı sporcularının taekwondo, güreş ve masa tenisi branşlarında kazanmış oldukları başarıları ödüllendirmek için Alanyurt Kocatepe Ortaokulunu ziyaret etti.

 

Alanyurt Kocatepe Ortaokulu öğrencisi olan, aynı zamanda Belediyespor bünyesinde yarışan sporcuların göstermiş oldukları başarıları ödüllendirmek için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Alinur Aktaş; Dereceye girmiş öğrencilerimizi başkanlık makamında ağırlarken, farklı bir uygulama yaparak şimdi okullarında ziyaret etmek istedik. Bu şekilde hem öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz hem de okulumuzu ziyaret etmiş oluyoruz. Aynı zamanda sene başında Kocatepe Ortaokulu'nda müdür olarak göreve başlayan Erdoğan Kızmaz hocamıza da hayırlı olsun demek istedik” dedi.

SES GETİREN BİR OKUL

Aktaş konuşmasının devamında; Kocatepe Ortaokulu hem eğitsel, hem de sportif başarılar ile ses getiren bir okulumuz. Öğrencilerimizin, Bursa'da elde etmiş oldukları başarılar, hem ilçemizin adının duyurulmasını, hem de beraberinde çocuklarımızın bireysel anlamda bir şeyler başarabilme ayrıcalığını sağlamaktadır. Ben bu yönüyle öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLAR KÜTAHYA YOLCUSU

Üç branşta elde edilen başarılar hakkında bilgi veren Aktaş; Taekwondo dalında MEB Türkiye Şampiyonası yıldızlar seçmelerinde, İnegöl Belediyespor'un lisanslı sporcuları olan ve aynı zamanda Kocatepe Ortaokulu öğrencilerinden Samet Ahmet Baytemur, Burak Emin Kaya ve Emircan Bayram kilolarında birinci, Fatih Çağın ikinci, Ahmet Buğra Karaduman, Pelin Okçav ve İsmail Esen üçüncü olmuş, aynı zamanda aynı kiloda üçüncü olan Şevval Büyük ise Alanyurt 75. Yıl İlkokulu öğrencisidir. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 11-13 Nisan 2015 tarihleri arasında Kütahya'da yapılacak ve kilolarında 1. ve 2. olanlar bu şampiyonaya katılacaklar” diye konuştu.

GURURLANIYORUZ

Aktaş; Güreşte ise İnegöl Belediyespor sporcuları olan Muzaffer İskender ile Ferman Usmanov Bursa ikincisi olarak bizlere ayrı bir gurur yaşattı. Ayrıca Masa Tenisi branşında da yine Belediyespor sporcularımız takım halinde küçük kızlar kategorisinde Bursa 3'üncüsü ve Yıldızlar kategorisinde de Bursa 4'üncüsü oldular. Bu başarıları sağlayan öğrenci arkadaşlarımızı, başarılarda emeği geçen hocalarımızı, sporcularımızın anne ve babalarını, okul müdürümüzü ve okul aile birliği başkanımızı huzurlarınızda tebrik ediyorum. Sporcularımızı, İnegöl'ün adının başarılarla anılması adına sarf ettikleri emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SPORCULARA AHLAKİ DEĞERLER VERİLİYOR

Belediyespor'un kurulduğu günden beri, faaliyet sürdürdüğü farklı branşlarda birçok sporcu yetiştirdiğini belirten Aktaş; Belediyespor, öğrencilerin eğitim-öğretim hayatları devam ederken, onların kaliteli bir insan olmaları için ve aynı zamanda ahlaki değerleri sporcularımıza vermek adına kurulmuş bir organizasyondur. Kulüp yöneticilerimizin ve hocalarımızın bu doğrultuda üstün gayretleri var” dedi.

BAŞARI HER ZAMAN GÜZELDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Alanyurt Kocatepe Ortaokulu Müdürü Erdoğan Kızmaz; Bizler, bu tür organizasyonlarda başkanımızın makamına giderken, farklı bir düşünceyle başkanımız, bugün okulumuzu ziyaret ederek bizleri memnun ettiler. Sonuçta sporda olsun, diğer etkinliklerde olsun başarılar her zaman güzeldir. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, yıllardan beri eğitime her türlü desteği sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

BAŞARILARDAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Belediyespor kulübünün farklı branşlarda elde ettiği başarıların Başkan Aktaş'ın,  kulübün yöneticilerinin ve hocalarının başarısı olduğunu belirten Kızmaz; Taekwondo, Güreş ve Masa Tenisi branşlarında Belediyespor bünyesinde yarışan okulumuzun öğrencilerinin göstermiş oldukları başarılardan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a İnegöl'de spora verdiği destekler için okulum adına teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş, başarılı olan sporculara saat ve kalem hediye ederken, ziyaret dolayısıyla Okul Müdürü Erdoğan Kızmaz da Başkan Aktaş'a çini takdim etti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19