www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında yarı finale kalan Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu sporcuları İnegölspor formasıyla ödüllendirildi.

Ziyarette küçük futbolcularla kucaklaşan Başkan Aktaş; Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulumuz çok güzel bir başarıya imza attı. Biz de bizzat gelerek kendilerini okullarında ziyaret edelim istedik” dedi.

 BAŞARI ELDE EDEN HER OKUL BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

İnegöl'ün ismini duyuran sportif, kültürel ve sosyal manada bir başarı elde eden hangi okulumuz olursa olsun bizim için önemlidir” diyen Başkan Aktaş, ilkokulu Şükrü Nail Paşa İlkokulu'nda okuduğunu aynı zamanda İmam Hatip mezunu olduğunu dile getirerek okulun kazandığı bu başarının kendisini daha da mutlu ettiğini belirtti.

 HEDEF TÜRKİYE DERECESİ

Aktaş konuşmasının devamında; Bu takım harika bir takım ve çok önemli bir başarıya imza attılar. İmam Hatip'in bu okulda daha iki yıllık bir mazisi var. İki yılda bu başarıları elde eden okulumuz, inanıyorum ki ileriki yıllarda çok daha güzel başarılar elde edecek. Çünkü sporda altyapı yatırımı uzun vadede başarılar kazandırıyor. Bundan sonra Türkiye derecelerini biz inşallah Mahmudiye İmam Hatip Okulundan çok sık duyacağız. Tabi bunu temin eden çok değerli okul müdürümüze, çok değerli beden eğitimi öğretmenimize, sevgili öğrenci kardeşlerimize, sporcularımıza ve tabi ki onların ailelerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Son olarak söz alan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; Çok değerli başkanımıza katkılarından dolayı ve sevgili öğrencilerimize vermiş olduğu nasihatlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize, çocuklarımızı çalıştıran spor öğretmenimize okul yönetimine, velilerimize ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 ÖNÜMÜZDEKİ SENE 7 İMAM HATİP ORTAOKULUYLA DEVAM EDECEĞİZ

Bilican; Biliyorsunuz İnegöl'ümüzde 6 tane İmam Hatip Ortaokulumuz, 4 tane İmam Hatip Lisemiz vardır. Ayrıca yeni bir eğitim binamızı İmam Hatip Ortaokulu olarak açtık, önümüzdeki eğitim öğretim yılımızda Allah nasip ederse 7 tane İmam Hatip Ortaokulu'yla devam edeceğiz. Sayın Başkanımız her zaman Belediye'nin imkânları nispetinde her türlü desteği esirgememektedir. Kendisinden Allah razı olsun, Sayın Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum yolları açık olsun” dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş öğrencilere İnegölspor Forması hediye etti.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29