www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞARININ ADI ÇARŞISPOR

BAŞARININ ADI ÇARŞISPOR

4. senesinde 4. kupasını kazanmayı başaran temsilcimiz Çarşıspor, başarılı geçen bir sezonun ardından kupa ve madalyalarını Bursa Basketbol İl Temsilcisi Emre Bayer´in elinden aldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00´da Atatürk Spor Salonu´nda düzenlenen ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

9 AYLIK EMEĞİN SONUCU

Genç Erkekler Ligi´nde aldığı başarılı sonuçlarla il 1´inciliğini ilçemize getiren Çarşıspor, böylece sezon boyu gösterdiği mücadelenin karşılığını da almış oldu. Kupa töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Çarşıspor antrenörü Kemal Başaran, ?Bu, işin kreması. 9 aylık bir emeğin sonucunda yeniden bir kupa almak son derece özel ve anlamlı. Bu oyuncular daha fazlasını hak ediyor. Hepsini alınlarından öpüyorum? dedi.

SPORCULARIN GELECEKLERİ DE ŞEKİLLENİYOR

Başaran, ?Liseyi bitiren öğrencilerimizi üniversiteye yerleştireceğiz. İrtibatta olduğumuz üniversite temsilcileri bizlere basketbol bursu ile oyuncu seçme tarihlerini iletiyor. Biz de oyuncularımızı oynayabilecekleri üniversitelere gönderip, yerleştirmeye çalışıyoruz. Emre, Furkan, Onur ve Furkan Arslan bu sene liseyi bitirdiler. Onlar için en iyi olacak seçimi yapacağız. Umarım bu sene de basketbol bursu ile onları yerleştirir ve üniversite yaşamlarını da basketbolla sürdürmelerini sağlayabiliriz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00