www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"BAŞARININ SAHİBİ FUTBOLCULARDIR"

Süper Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Güvenspor'un Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, ilk devreyi 22 puanla 3. sırada bitirdiklerini belirterek, "Yarışın tam ortasındayız. Her zaman söylüyorum, yarışı önde koşanlar değil, önde bitirenler kazanır."dedi.

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, takımdaki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 İYİ OYUNLA 3 PUAN ALDIK

Karadeniz Güvenspor olarak Şükraniye müsabakasını 2-1 kazanarak ilk yarıyı 22 puanla 3. sırada tamamladıklarını belirten Teknik Direktör İbrahim Oğuzay, “Bu maç iyi oynayıp rakibimize baskı kurduk. İlk yarıda bulduğumuz 2 golün yanı sıra net pozisyonlara girdik. İlk yarıda 3 topumuz direkten döndü. Skor daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda rakibimizin oyunu ve skoru dengelemeye çalıştığı sırada yine 2-3 mutlak pozisyonundan yararlanamadık. Sonuçta iyi oyunla 3 puan aldık” dedi.

 

“YARIŞI ÖNCE KOŞANLAR DEĞİL ÖNDE BİTİRENLER KAZANIR”

Devreyi iyi bir performansla bitiren oyuncularını kutlayan Oğuzay, “Gerçekten bu işe inandılar, fedakârlıklarla çalıştılar. Bu takımın başarısının gerçek sahibi onlardır. Lig daha bitmedi, yarışın tam ortasındayız. Her zaman söylüyorum, yarışı önde koşanlar değil, önde bitirenler kazanır. Bu yarışı da en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00