BAŞARININ SIRRI TAKIM OYUNU

BAŞARININ SIRRI TAKIM OYUNU

İnegölspor’un başarısı ve gol yollarındaki etkisinin arkasındaki sistemi anlatan İsmail Güldüren, bireysel oyundan ziyade takım oyunuyla maç kazandıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve geride kalan 8 haftada beklenenin üzerinde puan toplayan İnegölspor’da başarının sırrı takım oyunu. Grubun en az santraforu bulunan takımı olmasına karşın Bordo-Beyazlılar, grubun en çok gol atan takımı unvanını da elinden bırakmıyor.

BİREYSEL OYUNLARLA MAÇ KAZANMADIK

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, sezon başında gol sıkıntısı çeken ancak son haftalarda aldığı faklı galibiyetlerle grubun en golcü takımı olan İnegölspor’da başarının sırrının takım oyunu olduğunu söyledi. “Bakıldığında, ligin en az santrafora sahip takımıyız” diyen Güldüren; “Ama biz hiçbir zaman bireysel oyuncularla maç kazanmadık, takım oyunuyla maç kazandık. Biz takım oyunu oynuyoruz. Takımımız iyi oynadığı sürece bakıyorsunuz, herkes gol atmış. Bu da ne gösteriyor, bizde bireysel değil takım oyunu ön plana çıkıyor. Sadece bugünkü başarıyı takım oyununa bağlıyoruz. İnşallah bunu devam ettirdiğimizde hedefe ulaşacağız” dedi.

ÇAMLIDERE’DEN PUAN ALMAK İSTİYORUZ

Güldüren, hafta sonu oynayacakları Çamlıdere maçında da iyi hazırlanıp, iyi konsantre olup, iyi koşup puan almak istediklerini sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24