www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Evim, Yemekle Uğurlandı

Başkan Evim, Yemekle Uğurlandı

Bursa Adliyesine atanan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, için veda yemeği düzenlendi.

Önceki akşam Royal Hotelde düzenlenen yemeğe protokol üyeleri ve adliye görevlileri katılım gösterdiler.

KALBİM İNEGÖL´DE

Yemeğin ardından konuşan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi eski Başkanı Ali Bekir Evim, ?İnegöl´ümüzde 1,5 yılı aşkın süre görev yaptım. Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle ihtiyaca binaen Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesi 2. Heyet Başkanlığına Hâkimler ve Savcılar Kurulu yetki kararnamesiyle atanmış bulundum ve bu sebeple mesai kavramında aranızdan ayrıldım. Emin olun kalbim İnegöl´de kaldı. İnşallah yeni görevimizde de hakkıyla çalışacağız? dedi.

BAŞARILARINI SÜRDÜRECEĞİNE EMİNİZ

Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran ise, ?Ali Bekir başkanımızı bırakmak istemiyorduk. Adliyemizde bulunması bizler için bir güven vesilesiydi. Kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerek bilgilerini paylaşması, sosyal hayata ilişkin tecrübelerini aktarması, hobilerini paylaşması bizim için unutulmayacak anlardı. Birlikte aynı ortamı paylaşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Buradaki başarılarını Bursa´da da sürdüreceğine eminiz? şeklinde konuştu.

İŞLERİNİ HAKKIYLA YAPTILAR

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, ?30 Ağustos 2017 itibariyle adliyede göreve başladım. 6 aylık zaman dilimi içerisinde başkanımızla çalışma fırsatı buldum. 15 Temmuz süreci itibariyle değerlendirirsek Mustafa Başsavcımız ve Ali Bekir başkanımız buradalardı. Zor bir süreç yaşadılar ama onun dışında sıcağı sıcağına yaşanan günlerde disiplin ve idari anlamda soruşturma ve kovuşturmaların titizlikle yürütülmesi açısından FETÖ soruşturmaları anlamında işlerini hakkıyla yaptılar. Ben de geldikten sonra yaptığımız temaslarda ilçemizin memnun olduğunu, başarılı oldukları izlenimini aldım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sadece mesai içerisinde yapılabilecek şeyler değildi. Bunlar yürek isteyen işlerdir. Bu zor dönemde ellerini taşın altına koydukları için kendilerine teşekkür ediyorum. 6 aylık zaman içerisinde kendisiyle çok uyumlu bir şekilde çalışma fırsatı yakaladık. Hiç olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Hakkımız varsa helal olsun. Yeni görev yerinin Bursa olması kendisi için iyi oldu ancak zor bir göreve atandı. İnşallah bu yükün altından da kalkacaktır. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz? diye konuştu.

HER VEDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR

Belediye Başkanı Alper Taban, ?Bugün bir veda yemeğinde bir araya geldik. Her veda bir başlangıçtır. Ağır Ceza hâkimimizle çok fazla bir araya gelmiş olamasak da gıyabında çok güzel ifadeler işittim. İnegöl olarak kendisinin tecrübelerinden istifade ettik. İnşallah kendilerini çok güzel bir şehre uğurluyoruz. İnegöl bereketli topraklara sahip, buradan pek çok hâkimimiz, Kaymakamımız, başsavcımız çok daha üst görevlere uğurlanıyor. İnşallah kendileri için de hayırlı olur. Başarılar diliyorum. Yükleri ağır, Allah kolaylık versin. İnegöl´e olan hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum? dedi.

BAŞARI TEMENNİSİ

Kaymakam Ali Akça, ?Hâkim beyin Bursa´da en az İnegöl´de olduğu kadar başarılı olmasını temenni ediyorum. En az İnegöl´de olduğu kadar iş yükünün olmasını da temenni ediyorum. Görev değişiklikleri bazen ağır iş yükünü de beraberinde getiriyor. Görev değişikliği İnegöl´e çok yaramadı. Bursa, İnegöl´den beslenmeye başladı.Hâkim beye mutluluklar diliyorum, kendisi ve ailesi için hayırlısı olsun? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ali Bekir Evim´e İnegöl´de gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00