www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban Aliya Düşünce Topluluğunu Ağırladı

Başkan Taban Aliya Düşünce Topluluğunu Ağırladı

Gaziantep´ten İnegöl´e gelen Aliya Düşünce Topluluğu üyesi öğrenciler, Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Gaziantep´ten Aliya Düşünce Topluluğu üyesi üniversite öğrencileri, İnegöl Uluslararası Aliya Düşünce Derneği tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlik için İnegöl´e geldi. Cuma günü şehrimize gelen konuk öğrenciler, şehri turu öncesi Belediye Başkanı Alper Taban´ı da ziyaret etti.

 

İNEGÖL´Ü TANITMA FIRSATI BULACAĞIZ

İnegöl Uluslararası Aliya Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Taban konuk öğrencileri encümen salonunda ağırladı. Ziyaret sırasında konuşan Ahmet Sert, ?Uluslararası Aliya Düşünce Derneği olarak 12 Mayıs Cumartesi akşamı Açık Hava Gösteri Merkezinde çocuk gösteri programımız gerçekleşecek. Bu vesileyle ilçemize Gaziantep´ten Aliya Düşünce Topluluğumuz da geldi. Geçen yıl da kendilerini şehrimizde misafir etmiştik. Bu yıl farklı bir öğrenci grubuyla geldiler. Biz de öncelikle Belediye Başkanımız Alper Taban´ı ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. İnegöl´ümüzü ve İnegöl´ümüzün güzelliklerini de onlara tanıtma fırsatı bulacağız? dedi.

 

EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise ?Aliye Düşünce Derneği Başkanımıza, değerli yöneticilerimize ve öğrenci kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Bir Belediye Başkanı olarak kendilerini karşılıyorum. Dolayısıyla şehrimize gelen her misafirin buradan mutlu bir şekilde ayrılmasını isteriz. Bizlere yaptıkları ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Aliya Derneğimize de organizasyon için teşekkür ediyorum. Tabi Aliya İzzetbegoviç deyince bambaşka bir sayfa açıp günlerce anlatmak lazım bu düşünce yapısını. Özellikle bizler de gençlerimizin örnek teşkil edecek şahsiyetlerin fikir ve düşüncelerini öğrenmelerini isteriz. Onların da bu fikirleri alıp gelecek nesillere aktarması noktasında temennimiz var. Kim nerede faydalı bir şey yapıyorsa bunlara sahip çıkmak lazım. İnşallah İnegöl´ümüzde en güzel şekilde kendilerini ağırlayacağız? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51