www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban, bayan personeli unutmadı

Başkan Taban, bayan personeli unutmadı

Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde İnegöl Belediyesi´nin bayan personelini de unutmadı. Taban, bayan personelle Kent Müzesinde bir araya gelerek Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle gün boyu farklı etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, kurum içerisinde görev alarak vatandaşlara hizmet veren bayan personelleri de unutmadı. Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bugün 15.30´da İnegöl Kent Müzesi konferans salonunda bayan personelle bir araya geldi. Bayan personelle buluşma programına Kaymakam Şükrü Görücü de katıldı.

 

178 bayan personeli bulunan İnegöl Belediyesi´nin bayan personelinin çoğunluğunun katıldığı buluşmada bir konuşma yapan Başkan Taban, ?Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu güze özel sizlerle bir araya gelelim istedik. Bugün aslında 8 Mart´ı vesile kılarak pek çok organizasyon yaptık. Ancak tabi çalışma arkadaşlarımızı onure edebilmek adına sizlerle de bir araya gelmek istedik. Sizlere sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Burada olduğunuz için, kurumumuza katkı verdiğiniz için, şehrimizin gelişmesinde, güzelleşmesinde katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum. Tabi kadınlar gününü bir güne sığdırma olmaz. Dolayısıyla biz hanımefendileri hayatımızın her anında önemsiyoruz. Hepimizi yetiştiren bir bayan. Dolayısıyla bayanların hayatın içerisindeki rolü tartışılamaz. Bayanlar hayatın her aşamasındalar? dedi.

 

SİZLERLE BİRLİKTE GÜZELLİKLERİ ÇOĞALTMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İnegöl Belediyesi´nin şuan çalışan 178 bayan personeli olduğunu kaydeden Taban, ?Farklı alanlarda farklı statülerde görev alan bayan çalışanlarımız var. Yapılan bu işler neticesinde de hamdolsun biz hep övgüye mazhar oluyoruz. Sizlerden dolayı aldığımız teşekkürler için ben de sizlere teşekkür ediyorum. 16 aydır görev yapıyorum ve tüm çalışan arkadaşlarımızı önemsiyorum. Toplamda 770 personelde bahsediyoruz. Son 16 ayda da attığımız adımlar neticesinde vatandaşlarımızdan da çok olumlu dönüşler alıyorum. Biz vatandaşa hizmet eden bir kurumuz. Tüm katkılarınız için teşekkür ediyorum. Biz inşallah sizlerle beraber kurumumuzda güzellikleri çoğaltmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız? diye konuştu.

 

İNEGÖL´ÜN GELİŞMESİNDE SİZLERİN BÜYÜK KATKISI VAR

Kaymakam Şükrü Görücü de kısa bir selamlama konuşması yaparak şu ifadeleri kullandı: ?Bugün sizlerle bizi buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. İnegöl´ün gelişmesinde ve kalkınmasında sizlerin büyük katkısı var? ifadelerinde bulundu.

 

 Konuşmaların ardından bayan personellere çiçek takdimleri yapıldı. Ardından pasta kesimiyle 8 Mart Kutlama Programı sona erdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01