www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞKAN TABAN ENGELLİ ÇOCUKLAR İLE AİLELERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN TABAN ENGELLİ ÇOCUKLAR İLE AİLELERİNİ AĞIRLADI

Yenice Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören engelli çocuklar ve merkez sorumluları ile Otizm Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, bu gün gerçekleşen ziyaretlerde Yenice Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören engelli çocuklar ve merkez sorumluları ile Otizm Derneği üyelerini konuk etti.

 

İlk ziyaret 12.00´da Yenice Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından gerçekleştirildi. Merkez sorumluları ve burada eğitim gören engelli öğrencilerin katıldığı ziyaretin ardından, 12.30´da Otizm Derneği otizmli çocuklarla birlikte Başkan Taban´a ziyaret gerçekleştirdi. Her iki ziyarette de İnegöl Belediyesi´nin engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle Başkan Taban´a teşekkürlerini ileten merkez sorumluları ve dernek yöneticileri, engellilerle ilgili talep ve önerilerini de iletti.

 

Başkan Taban, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada 3 Aralık Engelliler Gününün ardından yapılan ziyaretlerden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Taban, engellilere yönelik çalışmaların süreceği mesajını da verdi.



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00