www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban Engelli Öğrencileri Ağırladı

Başkan Taban Engelli Öğrencileri Ağırladı

Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ümit Işığı Rehabilitasyon Merkezi, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün İnegöl Belediyesi merkez binasında iki özel kurumun özel öğrencilerini ağırladı. Daha önce Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret eden Başkan Taban´a, burada eğitim alan öğrenciler kurum yöneticileri nezaretinde bir ziyaret gerçekleştirdi. Aynı zamanda Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ziyarette, Başkan Taban öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından, Ümit Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi idareci ve iki öğrencisi de Başkan Taban´ı ziyaret etti. Burada da öğrencilerle ve kurum idarecileriyle sohbet eden Taban, Engelliler Haftasını kutladı.

 

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Başkan Taban, ?Bugün ramazanın ilk günü. Öncelikle Ramazan-ı Şerifinizi kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah dolu dolu, güzel bir ramazan geçireceğiz. İnşallah güzellik içerisinde, sağlık sıhhat içerisinde, huzur içerisinde geçireceğimiz bir ramazan olmasını temenni ediyorum? dedi.

 

Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ümit Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´ni konuk ettiklerini ifade eden Taban; ?Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizin öğrencileriyle daha önce bir araya gelmiştik. Kendilerine sizleri makamımda da ağırlamak isterim demiştim. Bunu biraz da engelliler günüyle birleştirip bugüne denk getirmemiz daha anlamlı oldu. Bizler kurum yöneticisi olarak engelli vatandaşlarımızın huzurunu ve refahını arttırabilmek için yapısal anlamda düzenlemeler yapmaya çalışıyoruz ama tabi ki bu yeterli değil. Onların her zaman yanında olup gönüllerine dokunabilmek, yaşam kaynağı noktasında onlara destek olabilmek bizlerin de sorumlulukları arasında. Özellikle sosyal belediyecilik kavramıyla beraber bu olgunun daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Bizler bu düşünceyle evlatlarımızı zaman zaman ziyaret edip onlarla birlikte oluyoruz. Bu sadece programlardan ibaret değil, çat kapı ziyaretlerle de yapıyoruz. Onların da bize her zaman gelmesi noktasında kapımız her zaman açık. Hepsi bizim misafirlerimiz. En güzel şekilde ağırlamak isteriz. Biz biliyoruz ki yavrularımız Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde bir aile gibi yaşıyorlar. Bizler de ziyaretlerimizde bunları görüyoruz. Bugün de kendilerini belediyemizde ağırlayıp birer hediye verelim istedik? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71