www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban, engelli personelle buluştu

Başkan Taban, engelli personelle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İnegöl Belediyesi´nde görev yapan engelli personelle buluştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 03 Aralık Dünya Engelliler Gününde İnegöl Belediyesi´nin engelli personelini de unutmadı. Başkan Taban, bugün 13.30´da belediye ek hizmet binasında bulunan meclis salonunda engelli personelle bir araya geldi.

ASIL ENGEL DÜŞÜNCE ENGELİ

Burada personele hitaben bir konuşma yapan Taban, ?Engelli dediğimiz vatandaşlarımız, benim zihnimde ve gönlümde hiçbir engeli olmayan insanlar. Çünkü hakikaten asıl engelin düşünce engeli olduğunu düşünüyorum. Onun dışında hiçbir engeli olmadığını düşünüyorum. Bunu da söylerken samimiyetle söylüyorum. Sağ olsun arkadaşlarımız mutfakta çalışırken bu konuyla ilgili de önümüze çok güzel bilgiler getirdiler. Engelsiz bir şehir oluşturabilir miyiz düşüncesiyle adımlar atmak istiyoruz. Başta kendi kurumlarımız, binalarımız olmak üzere çok ciddi eksiklerimiz var. Bulunduğumuz binada üst kata çıkılabilecek bir asansör yok. Bunlarla alakalı bu eksikleri gidermek adına eksiklerimizi giderdiğimiz bir yapı oluşturmak istiyoruz. Her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Birlikte çalışıyoruz, aynı kurumda çalışıyoruz ve aynı hedeflere bakıyoruz. Bu hedeflere ulaşmanın yolu da tüm ekip arkadaşlarımızın entegre olmasıyla olacak. Bu güzellikleri el birliği ile başarmamız mümkün. Sizden de çalışmalarınızda bizlere azami gayretle destek vermenizi istiyorum. Tabi bu yapılan hizmetler de nihayetinde hizmet eden gibi olsak da aynı zamanda hizmet alan da oluyoruz. Biz de bu şehrin bir parçasıyız. Bizleri kırmayarak burada olduğunuz için de teşekkür ediyorum. Sizlerle bir araya gelip dinlemek istedik. Görüş, talep ve önerilerinizi, şikayetlerinizi de bizimle paylaşabilirsiniz? dedi.

Konuşma sonrası personelin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Taban, gerçekleşen buluşmanın sonunda engelli personellere hediye takdiminde bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02