www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban, Karadağlı Öğrencileri Ağırladı

Başkan Taban, Karadağlı Öğrencileri Ağırladı

Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu´nun konuğu olarak İnegöl´e gelen Karadağ´ın Rozaje şehrindeki 25 May Okulunun öğrenci, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu´nun kardeş okulu olan 25 May Okulu, kardeş okul projesi kapsamında kültürel değerleri yakından tanıma, bilgi paylaşımı ve karşılıklı ziyaretler amacıyla İnegöl´e geldi. Belediye Başkanı Alper Taban, Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu´nun konuğu olarak İnegöl´e gelen Karadağlı öğrenci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerini öğle yemeğinde ağırladı.

Bugün Zeynel İnegöl Köftecisinde düzenlenen yemeğe; Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Selçuk Yahşi Okulu idarecileri ve konuklar katıldı. Rozaje şehrinden gelen 28 öğrenci, 8 personel (idareci, öğretmen ve okul aile birliği) olmak üzere toplamda 36 kişi, burada İnegöl köftesinin tadına bakma fırsatı buldu. Yemek sonrası konuklara hitaben şehri tanıtan bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban; ?Sizi şehrimizde ağırlamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu şehirde Türkiye´nin her bir vilayetinden ve ayrıca Balkanlardan, Kafkaslardan yaşayan vatandaşlarımız bulunuyor. Yaklaşık 300 bin nüfusa sahibiz. Özellikle genç kardeşlerimiz de nüfusumuza oranla bakıldığında yüzde 50´si 40 yaş altı. Genç bir nüfusa sahibiz. Sizlere ikram ettiğimiz köfte de şehrimizin önemli bir markasıdır. Aynı şekilde mobilyamızla tanınırız. Mobilyamız dünyaca ünlüdür. Yine Oylat Kaplıcalarımız bizim önemli markalarımızdan. Bu şehirde sanayide var, tarım da turizm de var. Selçuk Yahşi Okulumuz da güzel bir proje hazırlamış. Sizler bizim şehrimizi tanıma fırsatı buldunuz, bizim öğrencilerimiz de sizleri ziyaret edip tanıma fırsatı bulacaklar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi.

Kaymakam Şükrü Görücü ise ?Bizlere bu güzel programı hazırlayan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Biz bugün burada sizleri ağırlamaktan mutluyuz ve gururluyuz. Nasip olursa inşallah bizler de sizi görmeye geliriz. Ama siz ailelerinize bizim adımıza selamlarımızı iletin? ifadelerinde bulundu.

Karadağ grubu da Başkan Taban´a misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Ayrıca günün anısına Başkan Taban´a tablo hediye edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00