www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban´a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Taban´a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban´a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Çarşamba günü; İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile Şube Müdürleri, Taşıyıcılar Kooperatifi, Mesudiye Mahalle Teşkilatı ve Posof Kültür Derneği yöneticileri Başkan Taban´ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretler, 16.00´da İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel´in ziyaretiyle başladı. Acel, yeni dönemde Başkan Taban´a başarılar diledi. Ardından İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi. Bilican ve Şube Müdürleri, Taban´a tebriklerini iletip başarılar diledi. Ziyaretler Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal ve yönetimi ile devam etti. Portakal, Başkan Taban´a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi. Tebrik ziyaretleri kapsamında Mesudiye Mahalle Teşkilatı da kalabalık bir heyetle Başkan Taban´ı ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Son ziyaret 18.00´da Posof Kültür Derneği Başkanı Cavit Dülger ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00