www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban´ın Halk Günleri Kabulü Başladı

Başkan Taban´ın Halk Günleri Kabulü Başladı

Belediye Başkanı Alper Taban´ın seçim döneminde bir süre ara verdiği halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanmasının ardından yeniden başladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, daha önce Cumartesi günleri gerçekleştirdiği halk günü buluşmalarını 2019 yılı itibariyle Cuma günleri öğleden sonra gerçekleştirmeye başlamıştı. Seçim dönemi kısa bir süreliğine ara verilen halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanıp Başkan Yardımcılarının belirlenmesinin ardından bugün yeniden başladı.

Vatandaşları Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda kabul eden ve görüşmeleri de Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit´in odasında gerçekleştiren Taban, burada randevu almaksızın gelen vatandaşlarla birebir görüşüp sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Halk günü, bugün de 14.30 itibariyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde onlarca kişi Başkan Taban ile görüşerek sorunlarını iletti. Ayrıca Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, Eşref Yiğit ve Emin Dündar da halk gününde hazır bulunuyor. Başkan Taban, yaptığı görüşmeler sonrası vatandaşları taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili Başkan Yardımcısına yönlendiriyor.

Her Hafta Yapılacak

Halk günleri buluşmaları bundan sonraki süreçte de her hafta Cuma günü 14.00 itibariyle Belediye Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilmeye devam edecek.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25