www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban, Alibeyköylülere projeyi anlattı

Başkan Taban, Alibeyköylülere projeyi anlattı

Belediye Başkanı Alper Taban, yeni hayvan pazarının yapılacağı Alibeköy Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerine proje hakkında bilgi verip bölgede yapılacak çalışmaları anlattı.

İnegöl Belediyesi’nin şehre modern bir hayvan pazarı kazandırma adına ilk adımını geçtiğimiz gün meclis toplantısında attığı proje, Alibeyköy kırsal mahallesi sınırları içerisinde yükselecek. Bu çalışmaya ilişkin bölge sakinlerine de bilgi vermek amacıyla, Belediye Başkanı Alper Taban Alibeköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Beraberindeki Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve AK Partili yöneticiler ile yapılan ziyarette, Alibeyköy Mahallesi’nin sorunları ve sıkıntıları da görüşüldü. Akşam saatlerinde yapılan ziyaret sırasında bölgede yapılacak çalışmalar hakkında da mahalle sakinlerine bilgiler verildi. Mahalle sakinlerinin görüş ve fikirlerinin dinlendiği buluşmada, karşılıklı istişareler yapıldı.

İNEGÖL’E MODERN BİR TESİS KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl’e modern bir hayvan pazarı kazandırmak adına ilk adımın atıldığını ifade etti. Yer konusunda Alibeyköy kırsal mahallesi sınırlarında bulunan bir alanın en doğru tercih olduğuna kanaat getirildiğini hatırlatan Taban, “Amacımız şehrimize ve bölgemize, hayvan yetiştiricilerimize, aynı zamanda buradan faydalanacak vatandaşlarımıza en iyi hizmetin verilebileceği modern bir tesis oluşturmak. İnşallah en kısa sürede hayvan pazarımız tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak. Bu bölgede olacağı için sizlerin de fikirlerini önemsiyoruz. Amacımız istişare ile en doğru kararı vermek. Bu yüzden buradayız. Görüş ve önerilerinize açığız” dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29