www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban'dan karton toplayıcılara çağrı: Gelin personelimiz olun

Başkan Taban

Belediye Başkanı Alper Taban, 38 yeni personel alımı yapılacağını duyurarak, yasa dışı şekilde karton toplayanlara çağrıda bulundu. Taban, “Sizleri işe alalım ve yasal olarak toplayıcı olmuş olun” dedi.

İnegöl Belediyesi, evsel atıkların belediye bünyesinde toplanması uygulamasının ardından geri dönüşümle ilgili de benzer bir adım attı. 1 Ocak itibariyle şehirdeki geri dönüşümler de doğrudan İnegöl Belediyesi tarafından toplanacak.

“KARTON TOPLAYICILARI GELSİN PERSONELİMİZ OLSUN”

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Geri dönüşümü toplamada bir problemimiz var. Bu problem de gelişi güzel geri dönüşüm konteynırlarının ya da kutularının içerisinden bunları toplayan arkadaşlarımız var. Ben o arkadaşlarımıza saygı duyuyorum. Bunları helal dairede yapmalarını istiyorum. Şuanda bu sistemi de kurduğumuz için onları sahada gördüğümüz de de söyledim, buradan bir kez daha ilan ediyorum, gelin arkadaşlar belediyemizin bir personeli olun ve helal dairede bunları toplayın. Bir şehirde bu vakaların artması da göze hoş gelmez. Dolayısıyla bizler o insanları da önemseyerek, onlara da değer verdiğimizi göstererek gelin şuanda bu manada personel alımlarımız devam ediyor. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelerek gerekli iş görüşmelerini yapın. Sizleri işe alalım ve yasal olarak toplayıcı olmuş olun. Bu da belki de Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir şeydir. Böyle olmadığı takdirde bunlara müdahale etme görevimiz var.”



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25