www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞKANIM BİZİ DUY

BAŞKANIM BİZİ DUY

İnegöl`ün her mahallesini çocuk oyun parklarıyla donatan İnegöl Belediyesi`nin, 12 yıllık hizmet döneminde engellilere yönelik bir tane bile park yapmaması hayret uyandırdı. Bir engelli annesi Başkan Aktaş`tan engelli çocuklar için engelsiz parkı yapmasın

Spor`dan eğitime, sanattan kültürel faaliyetlere birçok alanda farklı çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi`nin, 12 yıldır engelli çocuklara yönelik bir oyun parkı yapmaması engelli ailelerinin dikkatinden kaçmadı.

İnegöl`ün her köşesini çocuk oyun parklarıyla donatan İnegöl Belediyesi`nin engelli çocukları unuttuğunu kaydeden bir engelli annesi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş`tan bir çok il ve ilçede örnekleri olan engelsiz parklardan İnegöl`e de yapmasını istedi.

Çocuklarını tekerlekli sandalye ile gezdirebildiklerini, ancak oyun parklarına götürdüklerinde araçtan alıp oyun aracına bindiremediklerinden yakınan engelli annesi, "Belediye Başkanımız biz engelli annelerin sesine kulak verir de, İnegöl`ün bir kaç noktasına çocuklarımızı eğlendirebileceğimiz oyun parkları yaparsa çok mutlu oluruz. Bizler tüm gününü evlâtlarımıza ayırarak geçiriyoruz. Özellikle yazları günler uzun olduğu için, çocuklarımızın alıp dışarı çıktığımızda, onları eğlendirip mutlu edebilirsek, bu bizleri de çok mutlu edecektir. İnşallah başkanımız sesimize kulak verir."diye konuştu.  



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36