www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkanlık Görevini Devretti

Başkanlık Görevini Devretti

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği gençlik kolları başkanı Hasan Vezir başkanlık görevini Semih Yıldız´a devretti.

İnegöl Ertuğrulgazi Derneğinde yıllardır gençlik kolları başkanlığı yapan Hasan Vezir, gençlik kolları başkanlığını Semih Yıldız´a devretti. İnegöl Ertuğrulgazi Derneği lokalinde gerçekleştirilen bayrak devir teslim törenine Ertuğrulgazi Dernek Başkanı Faruk Toptaş, Ertuğrulgazi derneği yöneticileri, üyeleri ve tüm gençlik kolları katıldı.

 

Devir teslim töreninde ilk konuşmayı yıllardır Ertuğrulgazi derneği gençlik kolları başkanlığını yapan Hasan Vezir, yaptığı açıklamada; "Uzun Zamandır Sahiplendiğim Evim Olarak Gördüğüm Ertuğrulgazi Derneğinde Halk Oyunları, Gençlik Komisyonu Yönetiminde ve Son Olarak da Başkan Olarak Görev Yaptım.Görev Yaptığım Süre Zarfında Her Zaman Derneğimizin Adına Yakışır Görevler Yaptık. Yardıma Muhtaç Kim Varsa Yanında Olduk. Bu Zamana Kadar Benimle Birlikte Görev Yapan Genç Arkadaşlarıma, Abilerime Teşekkür Ederim. Bir Hatam, Bir Kusurum Olduysa Özür Dilerim . Allah´a Emanet Olun Başkanlığı  Devredeceğim Semih Başkana Allah Kolaylık Versin . Allah Yar Ve Yardımcısı Olsun." Dedi

 

Başkanlık görevini devralan Semih Yıldız ise; "Sevgili arkadaşlar değerli büyüklerim Ben Semih Yıldız Yeni Gençlik Komisyonu Başkanıyım. Öncelikle Bu Göreve Bani Layık Gören Yönetim Kuruluna Teşekkür Ederim . Bana Görevi Teslim Eden Hasan Kardeşime de Yaptığı Çalışmalardan, Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ederim, Allah Razı Olsun. Kimsenin Şüphesi Olmasın Ki Tek Amacımız Derneğimizin adına Yakışır Faaliyetler Aktiviteler Yapmak olacak.  Beraber Eğlenip, Beraber Ögreneceğiz . Sözlerime Son Verirken Herkese Geldiği İçin Teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

 

Devir teslim töreninde son olarak konuşan Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Faruk Toptaş ise; "Seçildiğimiz günden beri üstüne basarak, gençlerimizi dernek çatısı altında buluşturmaya, faaliyetlere, programlara ortak etmeye özen gösteren bir yönetim anlayışına sahibiz. Gençler ülkemizin ve derneğimizin yüz akı geleceğidir .Bu bağlamda bu akşam yeni bir kan değişikliğine gidiyoruz. Bundan önce hizmet eden gençlerimize teşekkür ederek yeni gençlik kolları başkanımız Semih Yıldız´a yeni görevinde başarılar diler, sonuna kadar yönetim kurulu olarak desteklerimizi bildiririm." Diyerek sözlerini tamamladı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19