www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞKANLIK KUPASI´NDA HEYECAN SÜRÜYOR

BAŞKANLIK KUPASI´NDA HEYECAN SÜRÜYOR

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü´nün organizasyonu ile 6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katılım gösterdiği, İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası organizasyonu voleybol maçları ile devam ediyor

 

Birbirinden güzel maçların ortaya koyulduğu ve öğrencilerin spor yaparak özgüven kazanmalarının hedeflendiği organizasyonda Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Eşref Yiğit de, küçük kızlar ve küçük erkekler branşında yapılan voleybol müsabakalarında öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 

EN GENİŞ KAPSAMLI ORGANİZASYON

Bursa´nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan Başkanlık Kupası hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; ?6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katıldığı Başkanlık Kupası organizasyonumuzda bugün de küçük kızlar ve küçük erkekler voleybol maçlarıyla heyecan devam ediyor. Biz de öğrencilerimizin bu heyecanına ortak olmak adına Erdem Bayezid İmam Hatip Ortaokulu-Altıeylül Ortaokulu, Özel Nilüfer Safvet Koleji-Cerrah Ortaokulu ve Ömer Osman Çağlayan Ortaokulu-Kocatepe Ortaokulu arasında oynanan küçük erkekler voleybol maçlarını Belediye Başkan Yardımcımız Alper Taban ile birlikte izlemeye geldik. Şunu gördük ki organizasyonumuz bir şölen havasında geçiyor, öğrencilerimiz eğlenerek müsabakalarını yapıyorlar? dedi.

 

ETKİNLİKLER SÜRECEK

?14 Mart tarihinde başlayan organizasyonumuzda bir hafta içerisinde 60 müsabaka yapıldı? diyen Yiğit; ?13 Mayıs 2016 tarihinde bitecek olan Başkanlık Kupası organizasyonumuz da voleybol dışında futsal, basketbol, masa tenisi, puanlı atletizm ve futbol branşlarında yapılacak müsabakalarda sporcularımız küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 6 kategoride yarışmaya devam edecekler. Öğrencilerimizin ders dışında da sportif faaliyetlerde uğraş vermelerini ve onların özgüven kazanmaları açısından önem arz eden bu tür etkinlikleri Belediye olarak düzenlemeye devam edeceğiz. Son olarak öğrencilerimize başarılar diliyor, güzel bir organizasyon olmasını temennisiyle saygılarımı sunuyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01