Başkanlık sistemi ve Anayasa için çalışacağız

Başkanlık sistemi ve  Anayasa için çalışacağız

AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem Bursa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin, Başkanlık sistemi ve yeni anayasa için Bursa'dan gereken desteği vermek için çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Genel Merkez tarafından açıklanan Bursa Milletvekili aday listesinde 4. sırada yer alan Hüseyin Şahin, adaylığı ile ilgili yaptığı ilk açıklamasında; Öncelikle yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz ülküsü yüksek Büyük Türkiye'yi kendine ideal edinmiş, çok güçlü bir teşkilata sahip ve 12,5 yıldır Türkiye'de hükümet yetkisi alan AK Parti kadrolarıyız. Kendimizi her zaman seçime hazır hissediyoruz. Seçim bittiği akşam bir sonraki seçimi düşünen bir yapıya sahibiz. Bursa'dan 235 arkadaşımız AK Parti'den aday adayı oldu. Yeni Türkiye'nin oluşumuna katkı koymak için aday adayı oldular. Genel Merkezimiz en sonunda tüm adayları şehrin dinamikleri doğrultusunda belirledi. Kişilerin yetkinlikleri, meslekleri gibi özelliklerine bakarak adaylar belirlendi. 18 aday arkadaşımız 16 Nisan tarihinde Ankara'da Başbakanımız ile seçime start vereceğiz. Biz AK Parti olarak Bursa'da çıkarabileceğimiz maksimum sayıda Milletvekilini çıkartmak istiyoruz. Yeni dönemde yeni anayasa ve Başkanlık sistemi gibi Türkiye'yi ileriye götürecek taahhütlerimiz var. Bunları Başbakanımız 15-16 Nisan tarihinde açıklayacak. Biz de seçmenlerimizin evlerine ve işyerlerine giderek aktarmaya çalışacağız. Buradan AK Parti'ye oy vermelerini isteyeceğiz. Ben listemizin hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 BURSA'YI KUŞATAN SEVGİ ÇEMBERİNİ OLUŞTURACAĞIZ

Bursa'da Bakansız kalmadıklarını belirten Şahin, Bu dönemde Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da olacak. Biz kendisine zaten Mehmet ağabey diye hitap ediyoruz. Çok sevecen birisidir. Bakanlığı da çok başarılı. Bülent Arınç ve Faruk Çelik beyin 3 dönem kuralına takılması nedeniyle Milletvekili adayı olamıyorlar. Bursa'da görev yapacaklar. Biz Bursa'yı kuşatan bir sevgi çemberi oluşturmak istiyoruz. Bursa'da sağlık yatırımlarının hızlanması için önemli olacaktır. Sahaya çıkacağız, çalışacağız ve çıkarabileceğimiz en fazla milletvekilini çıkartmaya çalışacağız. Başkanlık sistemi ve yeni anayasa için Bursa'dan gereken desteği vermek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68