www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Basketbol Takımına Yemek

Basketbol Takımına Yemek

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu sezon 2. Ligde mücadele eden Belediyespor Basketbol takımını yemekte ağırladı.

Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Lig´inde mücadele eden İnegöl Belediyespor Basketbol takımı, ilk kez katıldığı ligde sezonu 6´ncı sırada noktaladı. Play Off karşılaşmalarında Karesispor´a 2 maçta da kaybeden Turuncu Lacivertli temsilcimiz, ilk sezonu olmasına rağmen oynanan oyun ve alınan galibiyetlerle önümüzdeki sezonlar için güven verdi.

 AKTAŞ TAKIMI SEZON SONU YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Sezonun tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basketbol takımı ve teknik heyetini Royal Hotelde düzenlenen yemekte ağırladı. Belediyesporlu yöneticilerin de hazır bulunduğu yemekte sporcularla sezonun değerlendirmesini yapan Aktaş, tüm takıma emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 LİGİ TANIMAK ADINA HAREKET ETTİK

Yemeğin ardından sporcularla konuşarak değerlendirmelerde bulunan Başkan Aktaş, basketbol takımının henüz yeni olmasına rağmen üzerine koyarak devam ettiğini söyledi. Merdivenleri basamak basamak çıkmak gerektiğine dikkat çeken Aktaş, ?Basketbol takımımız bu sezon ilk kez 2. Ligde mücadele etti. Sezon sonu bulunduğumuz nokta bizleri üzmedi açıkçası. Daha güzel başarıları mutlaka herkes ister ancak ilk tecrübemizdi ve 6´ncı sırada sezonu tamamladık. Bu bir strateji. Bizi eleyen Karesi takımı biraz daha basketbol odaklı çalışıyor. Biz de isterdik hemen çok flaş bir giriş yapalım ama konuşmak ve söz vermek kolay, yerine getirmek o kadar kolay değil. Biz kimseye mahcup olacağımız bir ortam oluşsun istemeyiz. Nihayetinde biraz açıkçası bu sezon bu ligi görmek, tanımak adına hareket ettik? dedi.

 ?İNŞALLAH 3-4 YIL SONRA DAHA ÖNEMLİ BAŞARILARI KONUŞURUZ?

İnegöl Belediyespor´un mücadele ettiği grubun diğer gruplara göre biraz daha iyi olduğunu da kaydeden Aktaş, ?Ama biz bunun muhasebesini de yapıyoruz tabi. Bu ligle ilgili de çok hazırlıklı değildik. Biraz ani oldu. Bunu sizler de biz de hocamız da biliyor. Neticede Play Off´ta oynadığımız iki maçı da Karesi´ye kaybettik ve elendik. Maçlara genel anlamda bakıyorum, ezilerek yenildiğimiz maç yok gibi. Hatta uzun süre önde götürdüğümüz maçlar mağlup olarak sonuçlandı. Bu grubu 2´nci veya 3´üncü sırada da bitirebilirdik açıkçası. Ancak bu ligde yeniyiz. Henüz 1´inci yılımız. İnşallah 3-4 yıl sonra daha önemli başarıları konuşuruz? diye konuştu.

 GELECEK ADINA ÖNEMLİ ADIMLAR ATMANIN HESABI İÇERİSİNDEYİZ

Belediyespor basketbol takımının önümüzdeki yıl üzerine koyarak ligde yoluna devam edeceğine inancının tam olduğunu da belirten Aktaş, şöyle devam etti: ?İnşallah ortaya koyacağımız planlı ve koordineli çalışma ile voleybolda olduğu gibi basketbolda da önemli başarılara imza atacağız. Sağlam bir altyapı ile beraber, gelecek adına önemli adımlar atmanın hesabı içerisindeyiz. Ben bu vesile ile Belediyespor Basketbol takımımızın yöneticileri, hocaları ve sporcularına gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda basketbol takımımızı daha iyi yerlerde görmek istediğimizi buradan ifade ederek hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum.?

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29