www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BASKETBOL TAKIMI DA KURULUYOR

BASKETBOL TAKIMI DA KURULUYOR

İnegöl Belediyespor’un Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor bünyesinde basketbol şubesini kurarak, bölgesel amatör ligde mücadele etmesini sağlayacaklarını söyledi.

 

Bünyesinde basketbol, voleybol, atletizm, yüzme, tenis, güreş, halter ve HİS (Herkes için spor) branşlarda faaliyet gösteren İnegöl Belediyespor, 2009 yılında kurulmuş olmasına rağmen geride bıraktığı 3 buçuk yılda büyük başarılara imza atarak yoluna devam ediyor. Turuncu-Lacivertli ekip, geleceğe daha iyi yön verme adına da önceki gün Ertuğrulgazi Konağında yemekli bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda her branşla alakalı yol haritası da çıkartıldı.

İNEGÖL ADINA BÜYÜK KAZANIM

Tüm branşların antrenör ve teknik adamları, Belediyespor Başkanı Adem Tayyar ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantının sonunda açıklama yapan Belediyepor Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 3 buçuk yaşında yeni bir kulüp olmalarına rağmen yönetim ve teknik kadronun fedakarlığı, ilçe halkının kulübe sahip çıkması ile bu aşamaya geldiklerini belirtti. Aktaş, “Bugün bu yemekli toplantıda tüm branşlarımız ile alakalı ayrı ayrı değerlendirmeler yaptık. Hoca ve yöneticilerimizin görüş ve kanaatlerini aldık. İnşallah önümüzdeki yıllar da üzerine koyarak Belediyespor ile alakalı daha iyi şeyleri ortaya koymak istiyoruz. Voleybol branşıyla geldiğimiz nokta insana heyecan veriyor. Önümüzdeki yıl 1. ligde mücadele edecek olmamız, sadece sportif anlamda değil İnegöl adına çok büyük bir kazanımdır. Kurulduğu günden bu yana, bünyemize kattığımız yeni branşlar ile beraber Belediyespor daha da zenginleşti. Bu güçle Belediyespor hızlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Temennimiz ve ümidimiz odur ki; birkaç yıl sonra daha kalabalık gruplar, farklı konu ve farklı sportif başarılara imza atalım. Olmayacak diye bir şey yok. Bu konuda ciddi bir alt yapıya sahibiz. Spor salonlarımız, teknik kadromuz yeterli. Ancak, büyümeye paralel olarak artan maliyetlerimizle alakalı bizlere destek vermek isteyen, spora gönül vermiş tüm iş adamlarımıza da buradan çağrıda bulunmak istiyorum” dedi.

BASKETBOL TAKIMI DA KURULUYOR

Belediyespor’u ilçe halkına daha fazla tanıtmak ve anlatmak istediklerini de belirten Onursal Başkan Aktaş, özellikle çocukları ve gençleri Belediyespor’un farklı branşlarında görmek istediklerini söyledi. Aktaş ayrıca branşlarla alakalı yaptıkları değerlendirmenin çok olumlu olduğunu ifade ederek, Basketbol’u da Voleybol gibi üst liglerde görmeyi arzu ettiğini, bununla alakalı bölgesel amatör lige takım çıkartmak için çalışma başlattıklarını vurguladı.

Aktaş, yemek sonunda yöneticilere ve hocalara hem yemeğe katılımları, hem de Belediyespor’a gönülden verdikleri hizmetler için teşekkür etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19