www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BASKIYI EN AZA İNDİRMELİYİZ

BASKIYI EN AZA İNDİRMELİYİZ

İnegölspor yönetimi kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, “Hepimizin içinde yatan aslan, PTT 1. Lige yükselebilmek. Ama bu olmazsa olmaz bir kural değil. O yüzden sizlerden özellik

İnegölspor yönetiminin katıldığı kahvaltılı toplantıda İnegöl medyasının desteğinden memnun olduklarını belirten Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, “Bu gün ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bizleri ve İnegölspor’u yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz İnegöl’ümüzün sevgili basın mensuplarıyla kahvaltılı bir basın toplantısıyla bir araya gelmek istedik. Hem birinci yarının değerlendirmesini yapmak, hem de karşılıklı sohbet edebilmek için bir araya geldik. Bu toplantıların zaman zaman tekrarlanmasının İnegölspor’un menfaatleri açısından olumlu sonuçlar getireceğine inanıyoruz. Basınımızın destekleri gerçekten yadsınamaz. İnşallah bu birliktelikle sezon sonuna kadar devam ederiz ve başarılı sonuçlar elde ederiz.” diyerek İnegöl basınını her zaman yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.

Önceki gün iki transfer gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan İlhan Korkmaz, “Takımımızı kuvvetlendirmek adına görüşmeler içerisinde bulunduğumuz kardeşlerimiz var. Onlarında durumu netleşince basın vasıtasıyla kamuoyuna duyuracağız. Bir orta saha, bir de forvet üzerinde çalışmalarımız var. İnşallah bu çalışmalar da hayırlı bir şekilde neticelenir.” dedi.

Bizim genel politikamızı herkes çok iyi biliyor. Beklentileri yüksek tutarak takımın üzerindeki psikolojik baskıyı daha da arttırmak istemiyoruz. Senenin başında biz şunu söyledik; bu yıl için play-off hedefimiz var. Biz buraya katıldığımız zaman takımımızı başarılı kabul edeceğiz. Çalışmalarımız yine bu doğrultuda. Hamlelerinizi düzgün yaparsanız, çalışmalarınızı düzgün yaparsanız, saha içerisinde oyuncularımız da iyi mücadele ederse, bunun neticesi birinci yarının sonundaki gibi skorlara yansıyor. Bununla birlikte tabi ki hepimizin içinde yatan aslan, PTT 1. Lige yükselebilmek istiyor. Bu olmazsa olmaz bir kural değil. O yüzden sizlerden de özellikle isteğimiz, ikinci yarı takımın üzerindeki psikolojik baskıyı en aza indirmenizdir. Her zaman şunu söylüyoruz; biz sahaya çıkacağız, oyunumuzu en iyi şekilde oynayacağız, yönetim olarak da bizler doğru hamleler yapmaya çalışacağız ve bunun neticesi de bu yıl da inşallah alınır. İnşallah o içimizdeki aslanı da ortaya çıkaracağız.” şeklinde konuşarak futbolculara ve teknik ekibe İnegölspor yönetimi olarak güvendiklerini sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19