www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Batı sömürmeye devam ediyor

Batı sömürmeye devam ediyor

Batı’nın İslam coğrafyalarında halen daha sömürge hedeflerini sürdürdüğünü belirten Baykan, “Tek çıkar yol ümmetin birlikte mücadelesidir” dedi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, 30 Ağustos zaferinin yıl dönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞININ GÖSTERGESİDİR

Baykan’ın açıklamasında şunları söyledi. “Bu millet hangi şart altında olursa olsun, güce boyun eğmemiş esareti ve dayatmayı asla kabul etmemiştir. 30 Ağustos Zaferinin, bugünlere de ışık tutan en temel mesajı budur. Bu zafer, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaret, fedakârlık ve kahramanlığın göstergesidir. Merhum Erbakan Hocamız Milli Görüşün ne olduğunu anlatan şu veciz sözleriyle, hem bu güne hem de geleceğe dair bir bakış açısı çizmektedir: “Herhangi bir kimse Malazgirt'te inanışının şahlanışını yaşamadan, Kosova'da, Niğbolu'da bir kılıç olup parlamadan, Ulubatlı Hasan olup İstanbul'u fethetmeden, Sultan Fatih olup atını denize sürmeden, Kanuni olup şanlı ordularıyla  Avrupa'nın içlerine yürümeden, Seyit çavuş olup 250 kiloluk mermiyi “Ya Allah” deyip namluya sürmeden, bir insan Sakarya'nın siperlerine girmeden ve Kıbrıs'ta düşman tahkimatının arasından geçmeden Milli Görüş'ün ne olduğunu anlayamaz.”

ÜMMETİN BİRLİKTE MÜCADELESİNDEN BAŞKA ÇIKAR YOL YOK

 Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın deyimiyle, ‘Bir milletin asıl gücü;  topu, tüfeği, tankı değil, inançlı ve imanlı gençliğidir’ tespitini doğrularcasına, Anadolu’nun cesur yiğitleri zamanın en modern silahlarına karşı azim ve kararlılıkla mücadele etmesini bilmiş ve haklı bir zafere imza atmıştır.” Mazlumların hamiliğine soyunan milletimiz her daim batı medeniyetinin hedefinde olmuştur. Dünyanın bütün kaynaklarını sömürme hırsıyla insanlığa kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyen Batı medeniyeti, bugün de aynı şekilde İslam coğrafyalarını işgal etme ve sömürme niyetindedir. Osmanlı’yı parçalamayı başaran işgal medeniyeti, bugün de Osmanlı’nın bakiyesi olan ülkeleri kabile devletleri haline getirmek için var gücüyle çalışıyor. Öyle gözüküyor ki; azgın iştahından vazgeçemeyen Batı, bütün insanlığı yok edinceye kadar durmayacak. Buda gösteriyor ki, İşgal medeniyetinin bu saldırılarına karşı ümmetin birlikte mücadelesinden başka çıkar yol yok.”

D-8 UMUT IŞIĞIDIR

Milli Görüş olarak her fırsatta ‘İnsanlığın kurtuluşunun ve huzurunun Batılıların eline bırakılamayacağını’ ifade etmekteyiz. Bu ulvi amaç doğrultusunda geçmişte atmış olduğumuz  D-8 projesi bu açıdan çok büyük önem arz etmektedir. İslam’ın ‘Adil bir Dünya’nın teminatı olan adaletini ve  hukukunu yeryüzüne yaymayı hedefleyen D-8 İslam Birliği Projesi,  İslam düşmanlarının kurduğu oluşumların eliyle sömürülen insanlığa,  umut ışığıdır. Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak 30 Ağustos zaferimizin vesilesi ile aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı‘nı kutluyor, bu zaferi bizlere hediye eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah‘tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyoruz.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19