www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Batuhan Dursun Doğugücüspor´da

Batuhan Dursun Doğugücüspor´da

25 Yaşındaki başarılı file bekçisi Batuhan Dursun daha önce formasını giydiği Doğugücüspor´a geri döndü. Doğugücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Refik Seyhan ve Antrenör Önder Erdoğan hazır bulundular.

Doğugücüspor kulüp başkanı Refik Seyhan imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada; ?Kuruluşumuz İlk Senesinde 2.Amatörden 1. Amatör kümeye Çıkmamızda Büyük Pay Sahibi olan ve Taraftarımızın Sevgisini Kazanmış olan Batuhan Dursun Yuvaya Döndü. İki Sene 1. Amatör kümede Takımda Yer Alan Dursun Süper Amatöre Yükselmek İçin Playoff Oynadığımız Sezon Takımın Kalecisi Olarak Görev Aldı. Kendisine yuvaya hoş geldin diyoruz. Transfer her iki tarafa da hayırlı olsun.

Başarılı File Bekçisi Yuvaya Dönmekten Aldığı Memnuniyeti Dile Getirdi. Yaptığı açıklamada; ?Büyük Doğugücüspor Camiası Ve Büyük Taraftarı Karşısında Tekrar Forma Giyme Heyecanı İçerisindeyim. Sakatlık olmadan başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle herkese hayırlı olsun? dedi.

1994 doğumlu Batuhan Dursun futbola 2007 yılında Ilgarspor da başladı. Daha sonra İnegölspor altyapısına transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Geçlergücüspor, Doğugücüspor, Sivaslı Belediyespor, İsaörenspor, Selendi Belediyespor formalarını giydi. Son olarak geçtiğimizspor İnegöl obilyaspor formasını giydi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51