www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAYBURTLULARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAYBURTLULARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İstanbul ve İnegöl Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneklerinin Başkanları ve üyeleri, İnegöl TÜMSİAD Şube Başkanı Turgut Kani’yi makamında ziyaret etti.

 

 İnegöl TÜMSİAD Şubesi’nde gerçekleştirilen ziyarete İstanbul Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Hayrettin Şimşek, İnegöl Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı İskender Gacır ve bazı İstanbul Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri katıldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl TÜMSİAD Şube Başkanı Turgut Kani, “TÜMSİAD Yönetim Kurulu adına ve şahsım adına hoş geldiniz diyorum. TÜMSİAD’ta yaklaşık 4 aydır faal olarak görevdeyiz. Öncelikle yapmış olduğumuz katalog, ardından yemek programı ve halen daha devam eden eğitim seminerlerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok memnun kaldık. Sizlerinde kendi bölgelerinizde sürdürdüğünüz çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden İstanbul Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Hayrettin Şimşek, ”Bayburtlular Derneği olarak, hemşerimiz olan İnegöl TÜMSİAD Şube Başkanı Turgut Kani’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Görevi süresince üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu

YAPACAĞI HİZMETLERDE DE KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Son olarak konuşan İnegöl Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı İskender Gacır ise, “Yeni TÜMSİAD başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yapacağı hizmetlerde de kendilerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLARDAN KANİ’YE PLAKET

Açıklamaların ardından İstanbul Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Hayrettin Şimşek ve İnegöl Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı İskender Gacır, İnegöl TÜMSİAD Şube Başkanı Turgut Kani’ye plaket takdim etti. Daha sonra Hayrettin Şimşek ve İskender Gacır, TÜMSİAD üyesi oldu.



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51