www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Bayraksızda ar olmaz?

?Bayraksızda ar olmaz?

Türk Eğitim Sen İnegöl Temsilcisi Şenol Şahin, hain terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz´a başsağlığı dilerken, teröre lanet okudu.

Türk Eğitim Sen İnegöl Temsilcisi Şenol Şahin, hain terör örgütü tarafından kaçırılan Necmettin öğretmenden gelen kara haber üzerine terörün her türlüsünü lanetlediklerini dile getirdi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Konu ile ilgili konuşan Şenol Şahin, ?Şanlıurfa´nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak görev yaparken,6 gün önce arabası ile memleketine giderken, arabası hain PKK terör örgütü tarafından kurşunlanan ve yakılan, sonrasında PKK tarafından kaçırılan Necmettin Yılmaz öğretmenimiz şehit olmuştur. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Rabbim ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin. Milletimizin başı sağolsun.?

BAYRAKSIZLAR!

Şahin, konuşmasını ?Bayraksızlar!? şiiri ile sonlandırdı; ?Bayraksızlar bayraksızlar, Yere düşse bayrak sızlar, Nerden bilsin kıymetini, Soysuz sopsuz bayraksızlar. Yıldızların isyanı var, Hilâl taşıyan felek, Damla damla kan akıyor, Delik deşik bu yürek. Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz, Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz. Bu vatanın ekmeği, Gözünüze durmalı, Yiğit bir can gelmeli, Sizden hesap sormalı...?

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19