www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bayraktar´ın arkasındayız

Bayraktar´ın arkasındayız

Bayraktar´ın arkasındayız

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Türkiye Ziraat Odaları Birliği´nin 16 Mayıs´ta gerçekleştireceği kongre öncesinde açıklamalarda bulundu.

Makamında açıklamalarda bulunan Çelik, "Geçtiğimiz hafta Bursa Ziraat Odaları olarak Ankara´ya TZOB Başkanımızı ziyarete gittik. Ziyarette tarımın genel sorunları, tarımlar ilgili olan durumlar, bölgesel sorunları istişare ettik. Aynı zamanda girmiş olduğumuz sezonda neler yapacağımız, onları istişare ettik. Genel Başkanımız her zaman bize saha olun, çiftçilerin yanında olun diyor. Bizler de hep sahadayız, çiftçilerin yanındayız. Biliyorsunuz bizim sezonumuz bölüm bölüm gidiyor. Önce kırağıdır, sonra doldur, sonra pazar sorunudur, yine hayvancılıktır, tüm aksaklıklar ve olumsuzluklar halinde zaten biz sahada olmak suretiyle genel merkezimize aktarıyoruz" dedi.

Çelik, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: "Önemli bir konu var. Şubat ayının sonunda yapmış olduğumuz Bursa Ziraat Odaları toplantımızda, Ankara delegelerini seçmemiz gerekiyordu. Orada delege seçimini yaptık. 15 Oda´dan 5 delege seçilebiliyor bizim tüzüğümüz gereği. 5 delege seçtik ve onların içinde bende varım. Bu 5 delege herhangi bir aday çıkması halinde biliyorsunuz       Türkiye Ziraat Odaları Birliğine oy kullanıyor. Ülke geneline vurduğunuz zaman 380 gibi bir rakam oluşuyor. Bizler hem delegeler olarak hem de oda başkanları olarak Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar´ın arkasındayız. Kendisi ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz, hiçbir sıkıntımız yoktur. Diğer oda başkanlarımızın da bu şekilde beyanları var.  Bursa olarak Genel Başkanımızın tam teşekküllü olarak arkasındayız" dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02