www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAYRAM GELMİŞ NEYİME!

BAYRAM GELMİŞ NEYİME!

1 Mayıs İşçi Bayramı tüm yurta büyük bir coşkuyla kutlanırken, ilçemizde inşaat işçisinden temizlik işçisine, binlerce emekçi sabah 08´:00´de işbaşı yaptı.

1 Mayıs olmasına rağmen inşaatta çalışarak ekmek parasını kazanan işçiler, inşaatta Türk bayrağı açarak 1 Mayıs´ı kutladılar.

 ?ŞARTLAR UYGUN OLSAYDI KUTLARDIK?

Diyarbakır´dan bir hafta önce İnegöl´e gelip çalışan inşaat işçisi Hanifi Eryılmaz, ?Diyarbakır´dan buraya gelip burada çalışıyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramıdır ama biz kendimizi işçi görmüyoruz. Şartlar uygun olsaydı bizde bayramı tatil olarak kutlardık. Maalesef bizim işte sendika falan olmayınca tatil yapamıyoruz. İşin aksamaması için çalışmamız lazım. Dünyada işçi bayramı coşkulu kutlanırken, maalesef biz ekmek paramızı kazanmak zorundayız çalışarak. Tüm işçilerin bayramını kutluyorum? dedi.

 ŞİKÂYETÇİ DEĞİLİZ

İnşaat işçisi Ayhan Sütcü ise, tüm işçilerin 1 Mayıs bayramını kutlayarak, ?Bizde bayramımızı böyle kutluyoruz. Şikâyetçi değiliz. Bayrağımızı açıp kutluyoruz? şeklinde konuştu.

 ÇALIŞARAK MUTLUYUZ

İnegöl´ün Mahmudiye Mahallesi´nde mıntıka temizliği yapan temizlik görevlisi Güngör Şahin, ?Biz çalışıyoruz. İşçi bayramı ama bizim bayramımız da İnegöl´ün temiz olması için çalışmak. 50 yaşındayım. 6 çocuğum var. Onlara bakmak zorundayım. Şikâyetçi değiliz. Çalışarak mutluyuz? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29