BAYRAMPAŞASPOR MAÇININ GELİRİ SOMALİ’YE

BAYRAMPAŞASPOR MAÇININ GELİRİ SOMALİ’YE

İnegölspor Basın Sözcüsü Umut Ortakçı, Pazar günü ilçe stadında oynanacak Bayrampaşaspor maçının gelirini Somali’ye yollayacaklarını söyledi.

İnegölspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Umut Ortakçı, İnegölspor Yönetim Kurulu ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ile görüşerek bu kararı aldıklarını ve Bayrampaşaspor maçının gelirini Somali’ye yollayacaklarını söyledi.

 

2011-2012 sezonunun Pazar günü Bayrampaşa ile yapılacak olan maçla başladığını aktaran Ortakçı, “İnegölspor Yönetim Kurulu ve Onursal Başkanımız Alinur Aktaş ile aldığımız karar doğrultusunda İnegölspor’umuzun Pazar günü oynayacağı Bayrampaşaspor maçındaki hâsılatı Somali’deki çocuklara yollamak üzere bir karar aldık. Bununla ilgili Pazar günü oynanacak olan maçımıza tüm ilçe halkını davet ediyoruz. Maçımıza gelenler şunu unutmasın hem maç izleyecekler hem de Somali’ye destek verecekler.” dedi.

İnegölspor Lige Hazır

Ortakçı, Pazar günü sezon açılışı nedeniyle Bandırmaspor ile karşılaştıklarını aktararak, “Bu maçı 2-1 kazandık. Tabi bu bir hazırlık maçı ama bize göre takımımız lige hazır. Tabi eksiklerimiz var. Bir forvet ve orta saha eksiğimiz var. Oda birkaç gün içinde çözülecek. Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferlerimiz birkaç içinde sonuçlanacak oyuncular ile %90 anlaşmış bulunmaktayız.” dedi.

İnegölspor Bu Sezon Derbi Oynamayacak

Bu yıl ilk defa derbisiz bir sezon geçireceklerini de anlatan Ortakçı, “Bilindiği gibi grubumuzda hiç Bursa takımı yok. İlk yarıyı özellikle lider bitirmeyi düşünüyoruz. Lig hedeflerimizi ilk yarı ve ikinci yarı diye koyduk. İlk yarı lider, ikinci yarı da elimizden gelen her şeyi yapıp, üst lige çıkmak istiyoruz. Tüm takımlar şampiyonluk parolası ile lige başlıyor. Ama bizim için önemli olan iyi bir seyir sunan İnegölspor. Pazar günü Bandırmaspor karşısında oynanan maçta İnegölspor’u beğendim.” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07