Bayramşah Şehitleri Dualarla Anıldı

Bayramşah Şehitleri Dualarla Anıldı

Bayramşah Mahallesi Muhtarlığı tarafından şehitler ve ahirete intikal edenler için anma ve mevlit programı düzenlendi.

Davetliler cami bahçesi ve mahalle konağı bahçesinde ağırlandı. Program saat 12.00´de Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Mevlit programı Çeltikçi Mahallesi Camii İmamı Şevket Boyrat, Akbaşlar Mahallesi Camii İmamı Muhtes Şentürk, Merkez Erkek Yatılı Kuran Kursu belletmeni Süleyman Baktemur ve Göçmen Camii Müezzini Hüseyin Gülbay tarafından okundu.  Mevlit duası Camii İmamı Güngör Demirci tarafından yapıldı.

GELENEKSELLEŞMELİ

Çeltikçi Mahallesi Camii Şevket Boyrat, yaptığı teşekkür konuşmasında; ?Programınyapılmasına sebep olan Bayramşah Mahallesi Muhtarı Nihat Çağın ve ihtiyar heyetine çok teşekkür ediyorum. Yine camimizin çevre düzenlemesini yaparak halkımızın istifadesine sunan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a ve tüm emeği geçen personeline çok teşekkür ediyorum.  Bu mevlit programına okuyucu olarak katılan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sene birincisini icra ettiğimiz şehitlerimizi anma ve geçmişlerimizi anma mevlit programlarının önümüzdeki yıllarda da yapılarak geleneksel hale gelmesini temenni ediyorum? dedi.

HALK TANIŞIP KAYNAŞTI

Bayramşah Mahallesi Muhtarı Nihat Çağın ise; ?Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz şehitleri ve mahallemizden ahirete göç edenleri anma mevlit programının ilkini bugün gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda da bu programları tekrarlamak istiyoruz. Böylelikle hem onları hayırla anarak yâd ederek ruhlarını şad etmiş olduk. Halkımızın kaynaşmasına, yardımlaşmasına ve tanışmasına vesile olduk. Ve gençlerimizin hayır işlerinde çalışmalarına ve alışmalarına sebep olduk. Çünkü gençler milletimizin geleceğidir. Bu güzel günümüzde davetimize katılarak bizi yalnız bırakmayan Bursa Milletvekili Av. Nurhayat Altaca Kayışoğlu´na, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğet´e, AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Bedri Boyrat´a ve yönetim kurulu üyelerine, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir ve yönetim kurulu üyelerine, Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman´a ve tüm muhtarlarımıza, hocalarımıza, basın mensuplarımıza, tüm vatandaşlarımıza ve bu programın yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Program, pilav ikramı ve öğlen namazının camide kılınmasıyla sona erdi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68