Bedelli gençlerin önünü açar

Bedelli gençlerin önünü açar

Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden bedelli askerlik ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?İş hayatını düşünen gençlerimiz için bir fırsat? dedi.

Yaklaşık bir senedir Türkiye gündemini meşgul eden ve özellikle askerliğini uzun süre erteleten gençlerin talebi olan bedelli askerlik geçtiğimiz 24 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise bedelli askerlikle ile ilgili parlamentoda çalışmalar başladı. 15 bin TL karşılığında, 21 gün askerlik şartı ile yasalaşması beklenen bedelli askerlik, iş hayatında bulunan genç müteşebbisleri sevindirdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?Bu bedelli askerlik konusu toplumun belli bir kesiminin sıcak bakmadığı bir konu. Ancak bedelli askerliği bekleyen büyük bir kesiminde olduğunu biliyoruz. İş hayatına dönmek isteyen genç kardeşlerimiz için büyük bir fırsat. 21 gün askerlik yapıp iş hayatına kaldıkları yerden devam edecekler. İş hayatını düşünen gençlerimiz için bir fırsat. Gençler umarım bunu inşallah en iyi şekilde değerlendirirler. Bedelli askerlik devletimizin verdiği bir haktır. Gençlerimiz için bir fırsat olacağına inanıyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32