www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BEDRE DERESİ İÇİN KORKULUK TALEBİ

BEDRE DERESİ İÇİN KORKULUK TALEBİ

İnegöl Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı´nda Milliyetçi Hareket Partisi Grubu, Bedre Deresi çevresinin korkuluk ya da bariyerlerle kapatılması önergesini sundu.

Mahmudiye Mahallesi ve Mesudiye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Bedre Deresi´nin, korkuluk ve bariyerlerinin olmaması MHP Grubu tarafından gündeme taşındı. İlkbahar ve sonbahar aylarında, korkulukları olmayan derenin debisinin yükselmesi, vatandaşların ve trafiğin güvenliğini tehlikeye sokuyor.

İNSAN HAYATINI TEHLİKEYE SOKUYOR

Konu ile alakalı görüş bildiren MHP Grubu Sözcüsü Av. Ahmet Genç, ?İlçemiz Belediye mücavir alan sınırları içerisinde bulunan ve Mahmudiye Mahallesi ile Mesudiye Mahallesi sınırları içerisinden geçen Bedre Deresi´nin dere kenarlarında herhangi bir korkuluk bulunmaması, insan hayatı ve trafik emniyetini tehlikeye sokmaktadır. Şöyle ki Bedre Deresi´nin özellikle Mahmudiye Mahallesi´nde sanayi içerisinden geçen kısmı ve Mesudiye Mahallesi´nde pazar yerinin kurulduğu bölgede yaya popülasyonu ve trafik yoğunluğu fazlasıyla görülmektedir. Kış aylarında derenin derinliği ve debisinin de yükselmesiyle insan sağlığını ve trafik emniyetini tehlikeye sokacak durumlar oluşacaktır. Bu sebeple Bedre Deresi boyunca belirtmiş olduğumuz güzergâhta dere kenarlarına korkuluk yapılmasını önerge olarak sunuyoruz? ifadelerini kullandı.

GEREĞİ YAPILACAK

Konu ile alakalı cevap veren Belediye Başkanı Alper Taban ise, ?Bu konu bizim zaten seçim beyannamemizde bulunuyordu. Burayla alakalı arkadaşlarımızın devam eden birtakım çalışmaları söz konusudur. Söylediğiniz konuda haklısınız. O bölge ile alakalı gereğinin yapılacağının bilinmesini isterim? dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29