BEKA SORUNUMUZ VAR

BEKA SORUNUMUZ VAR

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca, ?15 sene önce vatan bütünlüğüyle ilgili hiçbir korkumuz yoktu. Bugün Türkiye´nin bölünmesi, iç kargaşa gibi korkular çıktı?diye konuştu.

SP Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca Haber Yorum Gazetesi´nin haftalık söyleşilerinin konuğu oldu.

MBC stüdyolarında Gazetesi Şerif Gürbaş´ın sorularını yanıtlayan Atmaca, AK Parti iktidarının Türk milletinde bölünme ve iç kargaşa endişesi yarattığını öne sürdü.

BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR

?15 sene önce vatan bütünlüğüyle ilgili hiçbir korkumuz yoktu. Bugün Türkiye´nin bölünmesi, iç kargaşa gibi korkular çıktı. Güneydoğu´da çok büyük oyunlar oynanıyor. Savaş ve terörden ziyade güneydoğu boşaltılıyor. Son 2 yıldır Güneydoğu´dan göçen insanların sayısı 2,5 milyon. Güneydoğu´da devletin yaptığı bütün fabrikaları sattınız, halkın geçimini sağlaması için bir tarım ve hayvancılık kaldı. Tarımı zaten bitirdiniz. Şimdi bir tek hayvan kaldı, hayvanı batıya getirme diyorsunuz. Bu vatandaş nasıl geçinecek? Göç etmekten başka çaresi kalmıyor. Doğudan batıya göç, güneydoğunun boşalması bizi çok korkutuyor. Topraklar askerle korunamaz, toprağı sahibi korur?

Röportajın ayrıntıları Haber Yorum Gazetesi´nde...

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32