BELEDİYE KARLA MÜCADELEYE HAZIR

BELEDİYE KARLA MÜCADELEYE HAZIR

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, kış mevsimi boyunca 36 iş makinesi ve tüm Fen İşleri personeliyle İnegöl´ün 116 mahallesinde hayatın aksamaması için kesintisiz olarak çalışacaklarını ifade etti.

 

İnegöl Belediyesi olarak kışla mücadeleye hazır olduklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ?Çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecektir. Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan bütün araç, iş makinası ve işçi personel ile bu çalışmalar yapılacaktır. Toplam 36 adet iş makinesi ve tüm işçilerimiz ile 116 adet mahallemizde karla mücadelemiz aralıksız sürecektir. Şehir içinde olumsuz bir durum ile karşılaşılınca acil müdahale de bulunmak için her vardiyada 25 kişi olacak şekilde personelimizle karla mücadeleye hazır olacağız.Ayrıca doğu ve batı şantiyelerimiz de dâhil oldukları kırsal mahallelere acil mücadele de bulunmak için 10´ar kişilik ekipler ile halı hazırda bekleyeceklerdir. Ekiplerimiz; ilçemizin huzuru ve her hangi bir olumsuzluk olmaması için canla başla çalışacaktır.Bu kapsamda çalışmalarımızın etkili ve verimli olması için şantiyemiz hangarında 600 ton kaya tuzu ve 500 ton kumumuz hali hazırda bulunmaktadır. Ekiplerimiz gece ve gündüz olarak organize edilmiş olup, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte işbirliği içinde karla mücadele etkili bir şekilde yapılacaktır. Özellikle dağ mahallelerinde yol kapanmalarına karşı elimizden gelen desteği ve çözümü üreteceğiz? dedi.

 

ANLAYIŞ VE SABIR ÇAĞRISI

?Çalışmalarımız yürütülürken yoğun ve aralıksız yağan kar verimli çalışma yapmamızı da olumsuz etkilemektedir? diyen Kansu, ?Vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz. Ancak her türlü olumsuz şartlara hazırlıklı olduğumuzu bu konuda gerekli mücadeleyi en üst düzeyde vereceğimizi buradan belirtmek istiyorum. Hiçbir hemşerimiz mağdur edilmemeye gayret gösterilecektir.İlçemiz büyük bir şehir. Bundan dolayı her yere aynı anda ulaşmamız mümkün olamayabiliyor. Vatandaşlarımız; sorunlu yerlere eninde-sonunda ulaşacağımızı bilsinler.O anda karla kaplı o alanda çalışma yok ise; ekiplerimiz muhakkak başka ve önemli bir bölgede çalışma yürütüyor demektir.Amacımız; vatandaşlarımızı için rahat bir yürüme imkânı sunmak ve cadde-sokaklardaki trafik akışının sorunsuz işlemesini sağlamaktır.Vatandaşımız; huzuru ve rahatı için çalışan belediyelerine her zaman Alo 153 numarasından ihbarda bulunabilirler? şeklinde konuştu.

 

DİKKATLİ OLUN!

Kansu, İnegöl´de Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 16 adet kamyon, 7 adet kazıcı yükleyici, 3 adet yükleyici, 3 adet greyder, 2 adet otomatik tuzlama makinesi ve 5 adet ekip aracı ile hizmet verileceğini belirterek; ?Yoğun çalışma ve mücadelemize rağmen; yayaların ve araçlarıyla trafiğe çıkan vatandaşlarımızın son derece dikkatli olmalarını rica ediyor, saygılarımı sunuyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24