www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediye personeli eğitimden geçti

Belediye personeli eğitimden geçti

İnegöl Belediyesi personeline İlk yardım farkındalık ve temel afet bilinci eğitimi verildi.

Her alanda daha kaliteli hizmet hedefiyle bir yandan şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi, bir yandan da personeline yönelik eğitimlerle kurumsal gelişimini sürdürüyor. Bu kapsamda İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan personele İlk Yardım Farkındalık Eğitimi ve Temel Afet Bilinci Eğitimleri verildi.

Tüm Personel Katıldı

İnegöl Belediyesi şantiyesinde bulunan çok amaçlı salonda düzenlenen eğitimler, 2 grup şeklinde gerçekleştirildi. Fen İşleri bünyesinde görev yapan tüm memur, sözleşmeli ve işçi personel eğitimlere katıldı. Bursa Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenlerinin verdiği eğitimde; 09.30-12.00 saatleri arasında ilk grup eğitim aldı. Ardından 13.30-17.00 saatleri arasında ikinci grubun eğitimleri gerçekleştirildi. İlk Yardım Farkındalık Eğitimi ve Temel Afet Bilinci Eğitimine Fen İşleri Müdürlüğünün Merkez, Doğu ve Batı Şantiyelerindeki personeller katılım sağladı.

Eğitimlerin Amacı

İlk Yardım Farkındalık Eğitimi ile bireylerin ilk yardım bilgilerini öğrenerek hayatı boyunca karşılaşacağı acil durumlarda hasta veya yaralı kişilere doğru, hızlı, bilinçli müdahale uygulayacak bilinçli kişi sayısının artırılması hedeflenirken, Temel Afet Bilinci eğitimi ile de bireylerin afet anında ve sonrasında hızlı, bilinçli ve doğru hareket etmesi hedeflendi.

Haber ve Fotoğraf:Kurum Bülteni

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25