BELEDİYE 1. LİGE ÇOK YAKIN

BELEDİYE 1. LİGE ÇOK YAKIN

Play-Off’lar 2. turu öncesinde Belediyespor yönetimi ve voleybolcularla birlikte basın toplantısı düzenleyen Belediyespor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, hafta sonu Play Off maçları oynayacakların belirterek, “İlk 2’ye kaldığımızda 1’

2. ligdeki mücadeleyi ikinci sırada tamamlayarak 1. Lige yükselmek için Play-Off’lara kalmaya hak kazanan Belediyespor erkek voleybol takımı, Play-Off’lar ilk turunda Nevşehir’de 3’te 3 yaparak grubunda lider olarak ikinci tura yükseldi.

VOLEYBOLDA ELDE EDİLMİŞ BİR BAŞARI VAR

12-14 Nisan tarihleri arasında Ankara’da oynanacak final müsabakaları öncesi dün Belediyespor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, yöneticiler ve voleybolcular Sedef Pastanesinde basın toplantısı düzenledi. Burada bir açıklama yapan Başkan Aktaş, gelinen noktada emeği olan herkesi kutladığını ifade etti. Futbolun her ne kadar bu ülkenin gündeminde çok fazla olsa da hiç önemli olmadığına dikkat çeken Aktaş, “Biz amacımızdan, hedefimizden sapmış değiliz ve kısa bir süre önce elde edilmiş çok önemli bir başarı var. İnşallah bu hafta sonu elde edeceğimiz başarıyla da bunu taçlandırmamız gerekiyor” dedi.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORUZ

Konuşması sırasında Belediyespor’un hikâyesinden de bahseden Aktaş, “2009’un Aralık ayında büyük bir heyecanla kurmuştuk. O zaman voleybolun ana kalem olduğunu ve 7 ayrı branşta önemli başarılara imza atmak istediğimizi, ama özellikle sporu tabana yaymak istediğimizi, salon sporlarına bakış açısını İnegöl’de yaymak istediğimizi ifade etmiştik. Ve bugüne kadar da gerçekten yönetici arkadaşlarımızın fedakârlıklarıyla, belediyemizin katkı ve destekleriyle, altyapıda hazırlanan salonlar, atletizm pistleri ve farklı çalışmalarla ciddi aşamalara geldik. Bugün İnegöl’de gerçekten okullarımız, kulüplerimiz başarıdan başarıya koşuyorsa hiç bu konuda tevazu yapmayacağız, naçizane bu işte bizim de ciddi katkımızın ve desteğimizin olduğunu düşünüyoruz. Şimdi bir önemli başarı daha geliyor inşallah. İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı 3 yıl önce liglere katılmıştı ve ilk katıldığımız zaman 3’üncü ligde şampiyon olmuştuk. Geçen yıl 2’nci ligde 2’nci senemizdi. Play-Off’a bile kalamamıştık, ama bir kayıp olarak görmedik. Zaten sindirerek bu işle alakalı mesafe almak istediğimizi ifade etmiştik. Ve bu sene sağ olsun değerli sporcu arkadaşlarımızın büyük katkılarıyla, hocalarımızın yönlendirmeleriyle ligi 2’nci sırada tamamladık. Nevşehir’de 5, 6 ve 7 Nisan tarihlerinde oynanan müsabakalar sonucunda gruptan 1. olarak çıktık” dedi.

HEDEF İLK 2’YE KALMAK

Cuma, Cumartesi ve Pazar günü yine Play-Off müsabakaları olduğuna dikkat çeken Alinur Aktaş, “İlk gün Bahçelievler Belediye ile 2’nci gün Tokat Plevne ile ve son gün Altınordu Konak Belediye ile oynayacağız. Hedef burada ilk 2’ye kalmak. İlk 2’ye kaldığımızda 1’inci lige çıkıyoruz. Önümüzdeki yıl voleybol liginin önemli simalarını, isimlerini İnegöl’de ağırlama şansına sahip olacağız. Giderek yükselen bir form grafiğimiz vardı. Arkadaşlarımız bazı ufak tefek sakatlıklara rağmen büyük bir fedakârlıkla gruptan 1. olarak çıkmayı bildiler. 1. olarak çıkmayı çok arzu ediyoruz, ama burada artık asıl olan ilk 2’ye girerek 1. lige çıkmak. Her maçın ayrı bir psikolojisi var. Burası artık çok ciddi bir final arenası... Arkadaşlarımız, hocalarımız gerekeni fazlasıyla yapacaklardır. İnşallah biz de onların bu emek ve katkılarını karşılıksız bırakmayacağız. Yarın Ankara’ya gidiyorlar. Arzu ettik ki, bugün hem böyle bir öğle sonrasında bir araya gelelim, hem onları tebrik edelim, hem de hafta sonu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirelim” dedi.

SALON SPORLARI FUTBOL KADAR İLGİ GÖRECEK

“Bir gün göreceksiniz bu şehirde salon sporları futbol kadar, başka ilgi alanları kadar ilgi duyulan bir alan olacak, bu şehirde yatırımlar yapılacak” diyerek konuşmasını sürdüren Aktaş, “Bu güzelliğin oluşmasında okullarımızın, beden eğitimi öğretmenlerimizin özellikle de son 4 yıldır Belediyespor’un hummalı, heyecanlı çalışmasında çok önemli katkıları var. 12, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde oynanacak final maçlarını düşünmekten başka bir şey yapamıyoruz. İnşallah final maçları bittikten sonra oturup genel değerlendirmemizi yapıp, önümüzdeki yıl ve yıllar ile alakalı öngörümüzü yine hep birlikte paylaşacağız. Arkadaşlarımızı kutluyorum ve ilçemize hayırlı olsun diyorum” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00