www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KOCAAĞA, BİZ BİZE CAFE’Yİ ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KOCAAĞA, BİZ BİZE CAFE’Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Kocaağa, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde özel çocukların uygulama yaptığı Üçel Biz Bize Cafe’yi ziyaret etti.

Cafe’de çalışan özel bireylerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kocaağa, öğrencilerin eğitimiyle ilgilenen kurumun öğretmenlerine de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Kocaağa, her bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade ederek, “Ülkemizde 8 milyon civarında engelli vatandaşımızın olduğu tahmin edilmektedir. Bu rakam ülkemizde her yüz kişiden on birinin çeşitli nedenlerle fiziksel, zihinsel, ruhsal ya da sosyal yönden kendi kendine yetemeyecek durumda olduğunu ortaya koymaktadır. İlçemizde de özel bireylerimiz mevcut. Devletimiz özel bireysel için birçok güzel çalışma yapmakta. Bizlerde elimizden geldiği kadar maddi ve manevi olarak özel bireylerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Özel bireylerimizi bu özel günde ziyaret etmek istedik. Üçel Biz Bize Cafe’de çalışan özel bireylerimizin ellerinden çayımızı içtik. Kendilerine ve onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19