BELEDİYE DESTEĞİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ

BELEDİYE DESTEĞİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Yenicespor Başkanı Sebahattin Göztepe, Belediye desteğini arkalarında görmek istediklerini söyledi.

Yenicespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, Ramazan ayı nedeniyle önceki akşam Yenice Belediyesi yüzme havuzunda gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldiler.

 

TÜM GÖRÜŞMELERDE İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Yemeğin ardından bir konuşma gerçekleştiren Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe, “Yeni bir futbol sezonu başlıyor. Bunlarla ilgili transfer komitesinin tebrik ediyorum, çok güzel şeyler başardılar. Pazartesi gününden itibaren bütün transferlerimizle ilgili çalışmalara başlıyoruz. Her birinde imza aşamasına geldik. Mevcut eski sporcularımız yüzde 90’nı ile anlaştık” dedi.

 

BÜTÇENİN DIŞINA ÇIKMADIK

Görüştükleri sporcular arasından sadece üçü ile anlaşamadıklarını belirten Başkan Sebahattin Göztepe, “Birisi futbolu bıraktı, kaleci Serhat Kestel’e gitti, Cengiz ise bildiğim kadarıyla Kurtuluşspor’a nikâh kıymış. Bunların haricinde sporcularımız hepsi ile anlaştık. Dışarıdan ise şuan itibariyle 6 sporcuyla nihayetinde sözlü olarak anlaştık. Bütçenin çok fazla dışına çıkmadığımıza inanıyorum. Bununla ilgili yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Transfer komitesinin başında Aydoğan bey var” şeklinde konuştu.

 

İLK İMZAYI HOCA ATACAK

Teknik heyet ile ilgili konuşan Göztepe, “Pazartesi gününden itibaren ilk önce hocamız ve hocalarımız ile anlaşmamızı imzalayacağız. Ondan sonra ise mevcut eski sporcularımızla imzalayacağız” diye konuştu.

 

ARKAMIZDA BU GÜCÜ HİÇ HİSSETMEDİK

Yenicespor’un mevcut kaynaklarının korunması ve İnegöl Akademispor ile ilgili konuların gündemlerinde olduğunu aktaran Göztepe, “Biz Yenicespor olarak neler yapabiliriz, onları ortak noktada nasıl paylaşabiliriz. İnegöl Akademispor’un burada olacağından Yenicespor’a çok artı sağlayacağını düşünüyoruz. Tabi bununla ilgili hem saha olarak hem soyunma odaları hem de ışıklandırma olarak bazı yetersizliklerimiz var. Bunları paylaşalım istedik. Bir de kapalı spor salonumuz var. Bunu İnegöl Belediyespor ile konuşup nasıl aktif bir hale getiririz, burada neler yapabiliriz, en azından bu ortak buluşmada hem Belediyesporla hem Yenicespor’la hem İnegöl Akademispor’la bir de Belediyeyi arkamıza alaraktan. Yeni bir mahalle olaraktan bu gücü hiç hissetmedik. Güçlü olmak istiyoruz. Bu arada İnegölspor’un Başkan’ı Eşref Güç Beye de çok iş düşecek bu konuda. Kullanmadığı atıl duran beğenmediği bize yarayan veya çok beğendiklerini  bize vererek bizi inşallah bu senede Bölgesel Amatör Lig’e çıkartır. Bununla ilgili burada toplandık, hepinize geldikleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise nazik davetlerinden dolayı Yenicespor yönetimine teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş bu akşam burada olmak isterdi ama yoğun programlarından dolayı katılamadılar, onlarında siz değerli yönetim kuruluna selamlarını ayrıca iletmek istiyorum. Yenicespor’a ve İnegöl’de bulunan spor kulüplerine ayrıca başarılar diliyorum. Bizim bu amatör kulüplerimizin ağabeyi olan İnegölspor’umuzada başarılar diliyorum. Umarım sağa salim sakatsız ve başarılı bir sezon olur. İnegöl Belediyesi olarak Yenicespor’da artık bizim bir kulübümüz. Elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Ben tekrar bizleri buraya davet ettiğiniz için Sayın Başkanıma ve siz değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32