Belediye Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

Belediye Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

Yaşlılar Haftası nedeniyle İnegöl Belediyesi, Huzurevinde bir program düzenledi. Türk Halk Müziği korosunun mini konser verdiği gecede, huzurevi sakinleri unutulmaz bir gece yaşadılar.

Düzenlenen programda huzurevi sakinleri gönüllerince eğlenirken, unutulmaz bir gece yaşadılar. Gecede İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği korosu mini bir konser verdi. Geceye Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’de katıldı.

 

Düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlılara yönelik eğlence düzenlediklerini ifade ederek, “Kültür ve Gençlik Merkezimizde bu tür etkinlikler sırasıyla yapılmakta. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği veya Çocuk Korosu birçok konser yapmaktadır. Türk Halk Müziği koromuz Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarımızı eğlendirmek istedi. Bu gece yaşlılarımızla birlikteyiz. Koromuza onları da katarak mutlu bir gece geçireceklerine inanıyorum. Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum.” dedi.  

 

Yapılan konuşmanın ardından Türk Halk Müziği korosu şefi huzurevi sakinleri adına bir yaşlıya çiçek takdim ederken, koro bir birinden güzel eserleri huzurevi sakinleri için seslendirdi. Huzurevi sakinleri ise çalan eğlenceli müzik eşliğinde oynayarak, unutulmaz bir gece yaşadılar.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07