BELEDİYE ISRARLI VATANDAŞ TEPKİLİ

BELEDİYE ISRARLI VATANDAŞ TEPKİLİ

İnegöl Belediyesi'nin Adliye Kavşağı'nda uygulanmaya soktuğu sinyalizasyon sistemine araç sürücülerinin tepkileri her geçen gün artıyor.

İnegöl Belediyesi tarafından Adliye Kavşağına konan sinyalizasyonlara tepki artarak devam ediyor. Sinyalizasyon sistemi bazı bölgelerde trafiği rahatlatırken, adliye ve AVM kavşağında akşam saatlerinde yoğunlaşan ve çileye dönüşen trafik, araç sürücülerini çileden çıkarıyor

Geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik sorununa korna çalarak tepki gösteren araç sürücüleri dün akşam saatlerinde yaşanan trafik çilesine tepkilerini Haber Yorum Gazetesi aracılığı ile gösterdiler.

Belediye yetkililerinin zamanla alışılır açıklamalarını talihsizlik olarak yorumlayan araç sürücüleri sorunun bir an önce çözümünden yana.

 

SÜRELER ÇOK UZUN

Adliye Kavşağı’nda bulunan sinyalizasyon ile ilgili çevre esnaf ve trafikteki vatandaşlar, görüşlerini aktardılar. Sürelerin çok uzun olduğunu ve çok fazla beklediklerini belirten vatandaşlar, “Hiç memnun değiliz. Aynı şekilde Alanyurt ışıklarının da süreleri iyi değil. Gitsinler Mudanya yolunda ana arterlerin ışıkları kaç saniye sürüyor ona baksınlar. Bir ikincisi de burası zaten okul vaktinde akşam ve sabah saatlerinde evimize dönerken lamba yanmadan eski adliyenin önünde kuyruğa girmeye başlıyorduk, şimdi İnegöl Lisesi’nin orada kuyruğa girmeye başlıyoruz. Nasıl görmezler bilemiyorum” dediler.

 

OKUL ÇIKIŞLARI TAM BİR FİYASKO

Acil çıkışı ve Selenay Tıp Merkezi’nin çıkışı olduğu için giriş-çıkışlarda sıkıntı olduğunu belirten bir vatandaş ise, “Aynı zamanda ışık süresi fazla uzun tutulmuş bu yüzden fazla sıra oluyor ve kendi arabamızı bile park edemiyoruz. Geri dönüşüm kutusu bir ileriye alındı. Şu anki durum büyük sıkıntı. Bence ışıkların biraz daha kısa tutulması lazım. Gereksiz bir çalışma diyebiliriz. Okul çıkışı tamamen bir fiyasko. Özellikle sabahları ve akşamları nereden baksanız Adliye’den Yeşil Cami’ye kadar trafik oluyor. Okul çıkışlarında öğrenciler karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor ama geçemiyorlar desek yeridir. İş çıkışı saati ile okul servisleri de eklenince trafik baya yoğun oluyor” diye konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32