www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Belediyecilik tıkanmış durumda?

?Belediyecilik tıkanmış durumda?

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ?Türkiye´nin birçok yerinde olduğu gibi İnegöl´de de belediyecilik tıkanmış durumda. İsraf ve borç had safhaya ulaşmış, şehrimiz betona bulaşmıştır. Bunlar yetmezmiş gibi mevcut yönetim gerilimi artırıp k

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçimlere sayılı günler kala temposunu hızlandırdı. Gündüz programına Park Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret edip, kadın emekçilere karanfil dağıtarak başlayan Eroğlu, akabinde Uzun Sokak girişinde vatandaşlara lokma dağıttı.

?94 Ruhu Halka Hizmet Hakka Hizmet Ruhudur?

Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla istişare eden Eroğlu, 94 ruhunun Türkiye Genelinde ve İnegöl´de yeniden cereyan ettiğini ifade ederek, ?Çalışmalarımız esnasında görüyoruz ki insanlarda, Milli Görüş belediyeciliğine büyük bir özlem var.  Çünkü 94 ruhu ranta ve cüzdana değil; halka hizmet, hakka hizmet ruhudur. Vatandaşlar partizanlıktan, israftan, kötü yönetimden, yolsuzluktan ve halka hizmet odaklı olmayan yönetim anlayışından oldukça rahatsız durumda. İnanıyorum ki, 1 Nisan sabahı vatandaşların özlemi sona erecek ve 94 ruhu İnegöl´de yeniden vuku bulacaktır. Kıymetli vatandaşlarım, Türkiye´nin birçok yerinde olduğu gibi İnegöl´de de belediyecilik tıkanmış durumda. İsraf ve borç had safhaya ulaşmış, şehrimiz betona bulaşmıştır. Bunlar yetmezmiş gibi mevcut yönetim gerilimi artırıp korku salarak, bu mevcut sorunları saklamaya çalışıyor. Şunu da ifade etmek istiyorum. Mevcut idareci arkadaşlarımız korkmasınlar biz onlar gibi kimseyi ötekileştirmeyiz ve herkesi kucaklarız. Biz yine birbirimize kenetlenip, güçlenerek istişare ederek hizmet edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımız bunu gerektirir? dedi.

?Gençlerden Eroğlu´na Coşkulu Karşılama?

EROĞLU gündüz programını Park Caddesi´nde tamamladı. Teşkilat mensuplarıyla yatsı namazında Sani Konukoğlu Camii´nde buluşan Eroğlu akabinde modifiye ve dirift tutkunu gençlerle buluştu. Daha sonra Posoflular Derneği´ni ziyaret ederek programını sonlandırdı.

Partisinin gençlik kollarının düzenlemiş olduğu organizasyonla modifiye ve drift tutkunu gençlerle buluşan Eroğlu, gençler tarafından korna sesi, egzoz sesi ve meşalelerle büyük bir coşkuyla karşılandı. Gençlerin dertlerini dinleyerek, göreve gelirse bu sorunların hepsini çözeceğini belirtti. Gençler Eroğlu´ dan drift yapabilecekleri bir alan ve hem kendilerinin toplanabileceği hem de çevre illerden gelen araç tutkunlarını ağırlayabilecekleri bir yer istedi. Önceliğinin geçler olduğunu daha önce de sık sık dile getiren Eroğlu, ?Sizler bu ülkenin yarınları ve bizim en kıymetli mirasçılarımızsınız. Canlı bir kent oluşturmak için gerçekten de gençlerin hobilerini gerçekleştirmesi lazım. Sizler de modifiyeye gönül vermişsiniz. Şu anda etrafıma bakıyorum ve gerçekten de çok güzel ve ihtişamlı bir görüntü görüyorum. Sizinle gurur duyuyorum çünkü bu araçların üzerinde emekleriniz ve hayalleriniz var. Sizler araçlarınızı güzelleştirdiğiniz gibi İnegöl´ümüzü de güzelleştiriyorsunuz. Sizlerden tek ricam can güvenliğinize dikkat etmeniz ki zaten sizlerde genel olarak bizden yasal ve güvenli bir ortam istiyorsunuz. Eğer destek verirseniz de göreve gelirsek sizlerin sorunlarının çözüleceğinin sözünü veriyorum? dedi.

Ardından Posoflu meclis üyesi adayları Özgür Öztürk ve Şentürk Aktan ile birlikte Posoflular derneğine giden Eroğlu, dernek yönetimi tarafından kalabalık bir şeklide karşılandı. Eroğlu, projelerini anlatıp destek isteyerek programını sonlandırdı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65