www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyede kapsamlı revizyon

Belediyede kapsamlı revizyon

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, başkan yardımcılarının ardından daire müdürlüklerinde de ciddi değişikliğe gidiyor.

Seçim çalışmaları sonrası belediye yönetiminde ciddi revizyona giden Başkan Taban, ?Yapmış olduğum görevlendirmelerin yazışmaları devam ediyor. Kısmen tamamlanmamış olanlar var. Hem başkan yardımcılığı düzeyinde, hem de daire müdürlükleri düzeyinde bazı değişiklikler ile ilgili kararlar aldık. İmzalarını da döndüğümde atacaklarım var, kısmen attıklarım var.  İlk etapta 2 müdürlüğümüzün ismini vermemde bir beis yok. Zabıta Müdürlüğümüzü biliyorsunuz Osman Kalkan arkadaşımız bugüne kadar yürüyordu. Bundan sonraki süreçte, Fen İşleri dairemizde görevli olan Bilal Aktürk arkadaşımıza bu görevi teslim ettiğimi ifade edebilirim. Yine Osman Kalkan beyin de bundan sonraki süreçte, yazı işleri müdürlüğüne görevlendirdiğimizi de ifade edeyim. Diğer müdürlüklerimiz ile ilgili detayları da inşallah önümüzdeki günlerde tüm detayları sizlerde görmüş olacaksınız. Biz tüm arkadaşlarımız ile yol yürüteceğiz. Bu değişiklikler hiçbir arkadaşımızın moral ve motivasyonunu etkilememesi adına ben kendilerini arıyorum. Kesinlikle bunun iyi kötü ayrımı gibi kötü düşünülmemesi gerektiğini, dönem dönem bu tür emanetleri verip alabileceğimizi, bende bu işin emanetçisi olduğumu, bu görevleri azimle yerine getirmelerini rica ediyorum. Şehrimiz için inşallah hayırlı olmasını diliyorum, bu değişikliklerin? dedi.

Bir Çok Daire Müdürü Değişecek

Kaç daire müdürünün değişeceğine yönelik soruya cevap veren Taban, ?Saymadım açıkçası kaç tane oldu diye ama ciddi manada değişiklik var bunu ifade edeyim. Ciddi sayıda değişiklik yapmayı düşünüyorum. İnşallah bir iki gün içerisinde bunların sonuçlarını beraber görmüş olacağız? ifadelerini kullandı.

 

Yeni Yardımcı Dündar

Memur kadro başkan yardımcılığına Emin Dündar´ın atandığını belirten Taban, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: ?Başkan yardımcılarını şuan neticelendirdim. Memur kadrodan bir arkadaşımızı görevlendirdim. Mali Hizmetler Müdürlüğü yapan Emin Dündar arkadaşımızı memur kadrodan başkan yardımcısı olarak atamasını yapmış bulunuyorum?



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00