www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediye´den kırtasiye yardımı

Belediye´den kırtasiye yardımı

Her alanda olduğu gibi eğitim konusunda da önemli çalışmalar yapan İnegöl Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte 1200 öğrenciye kırtasiye seti yardımında bulundu.

Umuteli Sosyal Yardım merkezinde gerçekleşen kırtasiye seti dağıtımlarına katılan Belediye Başkanı Alper Taban, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Eğitime sağladığı destek ve katkılarla 56 bin öğrencisi bulunan İnegöl´de eğitim çıtasının yukarılara taşınmasını sağlayan İnegöl Belediyesi, her sene eğitim öğretim yılının başladığı hafta okul idareleri tarafından daha önceden belirlenen öğrencilere yönelik kırtasiye yardımlarını gerçekleştirdi. İnegöl Belediyesi tarafından kırtasiye yardımları kapsamında bu yıl da 67 okulda 1200 öğrenciye içerisinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin yer aldığı çantalar ulaştırıldı.

 

Umuteli Sosyal Yardım Merkezinde gerçekleştirilen kırtasiye malzemesi dağıtımlarına Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ile okul müdürleri katılım gösterdi.

 

?BU ŞEHİRDE YAŞAYAN HERKESİ ÖNEMSİYORUZ?

Okul müdürlerine teslim edilen kırtasiye setlerinin dağıtımı sonrası açıklama yapan Başkan Taban, ?Şehrimizdeki okullara ve öğrencilere destek olmak adına gerçekleştirdiğimiz kırtasiye yardımlarımızı bu sene farklı bir formatta düzenlemek istedik. İnegöl´ümüz sahip olduğu özellikleriyle birçok ilin önünde yer alan bir şehir. Sürekli büyüyen, gelişen ve değişen bir şehir. Çok dinamik bir yapı içerisinde bulunuyoruz.60 bine yakın bir öğrenci potansiyelimiz var. Özellikle bu mana da öğrencilerimi önemsiyoruz, gençlerimizi önemsiyoruz. Velhasıl bu şehirde yaşayan herkesi önemsiyoruz? şeklinde konuştu.

 

1200 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

İnegöl Belediyesi olarak Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz aracılığıyla ilk ve ortaokul düzeyindeki toplamda 1200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Taban, ?Yeni eğitim ve öğretim döneminin İnegöl´ümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah sorunsuz ve sıkıntısız bir eğitim öğretim yılı geçiririz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimiz gerçekten gayretle işlerini yapmaya çalışıyorlar. Hepsine huzurlarınızda şükranlarımı sunmak istiyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz kırtasiye yardımları ilkokul ve ortaokul seviyesindeki toplam 67 okuldaki 1200 öğrenciyi kapsıyor. Bizler, belediye olarak eğitime ciddi katkılarda bulunuyoruz. Bugün kırtasiye yardımı yaparken, yarın da daha farklı alanlarda imkanlarımız doğrultusunda yardımda bulunmaya devam edeceğiz? açıklamasında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36