www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediye´den koordinasyon toplantısı

Belediye´den koordinasyon toplantısı

İnegöl Belediyesi´nin şehrimizde kazı yapan kurumların koordineli bir şekilde çalışmalarını yürütmeleri adına organize ettiği kurumlar arası altyapı koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Göreve gelmesinin ardından şehirde alt yapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların koordineli bir şekilde çalışmasını sağlamak adına bu kurumlarla belirli aralıklarla istişare toplantıları düzenleyen Belediye Başkanı Alper Taban, koordinasyon toplantılarını sürdürüyor. Yapılan tüm alt yapı çalışmalarının kurumlarla ortak bir paydada sürdürülmesi adına bu ayki Altyapı Koordinasyon Toplantısı´nı İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.

AMAÇ ÇALIŞMALARIN KOORDİNELİ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLEBİLMESİ

Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcıları; Adil Kansu ve Eşref Yiğit, İnegöl Belediyesi´nin ilgili daire müdürleri ile İnegöl´de kazı çalışması gerçekleştiren kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda, yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantı sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Her ay düzenli olarak yapmış olduğumuz kurumlar arası koordinasyon toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarımızın amacı şehrimizdeki yapılan çalışmaların koordineli bir şekilde senkronize olarak yürütülebilmesi, eşgüdüm içerisinde yürütülebilmesini sağlamaktır? dedi.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İSTİYORUZ

Toplantıda hazır bulunan tüm kurumların her birinin İnegöl´de kazı çalışması yapabilen kurumlar olduğunu ifade eden Taban; ?Vatandaşımızın istek ve ihtiyaçlarını, taleplerini karşılamakla yükümlü olan kurumlar burada. Bizlerde aynı şekilde. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da sürekli yapılan işlerin tekrar tekrar kazılarak düzeltilmesinden duymuş olduğu rahatsızlıkları göz önüne alarak bizlerde tüm yöneticilerimizle onların da yardım ve destekleriyle şehrimizi daha doğru sevk ve idare etmek adına, tekrar tekrar aynı işlere geriye dönmeden en güzelini, olması gerekenin en iyisini gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bu oluşum aslında resmi bir altyapısı olan oluşum değil ancak biz kurum müdürlerimizin destekleriyle, katkılarıyla ve çalışma arkadaşlarımın da bu işin içerisine girerek görev almasıyla gerçekleşiyor. İnşallah bugünkü toplantımızdan da faydalar çıkartarak şehrimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23