www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYE´DEN YARDIM ELİ

BELEDİYE´DEN YARDIM ELİ

İnegöl Belediyesi geçtiğimiz günlerde Hacıkara Mahallesi´nde çıkan yangın sonucu bıçkı atölyesi, samanlık ve ahırı yanan vatandaşa yardım eli uzattı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, hem acılı aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunmak, hem de yapılan çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye ziyarette bulundu.

 

ACIYI DİNDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; ?Hacıkara Mahallesi´nde geçtiğimiz günlerde mahalle sakinlerinden Sabri İlçin´e ait bıçkı atölyesi, samanlık ve ahırın olduğu yerde yangın çıkmıştı. Kullanılamaz hale gelen alanda ekiplerimiz tarafından başlatılan temizleme çalışmaları ile yardım elimizi uzatarak bir nebzede olsa ailemizin acısını dindirmeye çalışıyoruz? dedi.

 

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Yiğit; ?İnegöl Belediyesi olarak sadece asfalt, park ve bahçe düzenlemesi, içme suyu ve kanalizasyon işlerini yapmakla kalmıyor bununla beraber vatandaşlarımızın maruz kaldığı bu tür yangın ve sel felaketi gibi afetlerde de halkımızın bu zor zamanlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Hacıkara Mahallemizde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen yerde hafriyat temizliği yapıyoruz. Yaşamın içinde herkesin başına gelebilecek olan bu tür afetler karşısında Belediye olarak elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak hizmette sınır olmadığını bilerek şehrimizi geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Yangından etkilenen Sabri İlçin ve ailesine geçmiş olsun dilekleriniileten Yiğit, ?Ayrıca ailemizin bir daha böyle bir afetle karşılaşmamalarını canı gönülden temenni ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYE´NİN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR

Yangına maruz kalan Sabri İlçin ise, ?Böyle zor bir günde İnegöl Belediyesi´nin bizleri unutmayarak yanımızda olmalarının bize güç verdi.Özellikle Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71