www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyeden ?Yaya Yolu? Açıklaması

Belediyeden ?Yaya Yolu? Açıklaması

Vatandaşların can güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunun bilinciyle çalışmalarına aralıksız devam eden İnegöl Belediyesinden sosyal medya ve bazı haber sitelerinde İnegöl´ün en işlek caddesi olan Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde bulunan yaya yolunu konu

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada, ?Ahmet Akyollu caddesi üzerindeki otobüs durağının önünde bulunan yaya yolu, ölümlü kazaların önüne geçmek için sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde çıkan haberden önce Bursa Büyükşehir Belediyesi UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) kararı ile otobüs durağının gerisine alınmıştı? denildi.

 

ÇIKAN HABERLERDEN ÖNCE YAYA YOLUNUN YERİ DEĞİŞMİŞTİ

Önceliğin insana hizmet olduğu vurgulanan açıklamada, ?Ahmet Akyollu caddesi üzerindeki otobüs durağının önünde bulunan yaya yolu, ölümlü kazaların önüne geçmek için sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde çıkan haberden önce Bursa Büyükşehir Belediyesi UKOME(Ulaşım Koordinasyon Merkezi) kararı ile otobüs durağının gerisine alınmıştı? denildi.

 

?HİZMETLERİMİZDE GEREKEN

 ÖZEN VE İTİNAYI HER ZAMAN GÖSTERMEKTEYİZ?

Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde, Ahmet Akyollu Caddesindeki yaya yolunu kullanmak isteyen vatandaşların karşıdan karşıya geçerken yolun ortasındaki çiçeklerin vatandaşları karşıladığı ve bu yüzden yolunu değiştirmek zorunda kalan vatandaşların yaya yolunu kullanamadığı yönünde haberlerin yer aldığı belirtilen açıklamada, ?İnsanı merkeze alan ve hizmetlerinin her bir noktasında vatandaş olan İnegöl Belediyesinin yaptığı hizmetlerde her zaman gereken özen ve itina gösterilmektedir. Bu anlayışla Ahmet Akyollu Caddesinde belirtilen yaya yolunda otobüs yolcu alırken veya indirmek için durduğu anda yaya geçidini kullanmak isteyen vatandaşların sol şeritten gelen araçlar ile karşı karşıya kaldığı ve yaralamalı kazalara neden olduğu anlaşılmıştır. Ölümlü kazalar yaşanmadan da yaya geçidi UKOME kararı alınarak otobüs durağının gerisine çekilmiştir. Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yaya yolu haberleri çıkmadan UKOME kararı alınarak otobüs durağının gerisine çekilen yaya yolunu vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile kullanmaktadır? denildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00