www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYESPOR ASLAN AVINA HAZIR

BELEDİYESPOR ASLAN AVINA HAZIR

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Cumartesi günü ağırlayacakları Galatasaray´dan puan ya da puanlar almak istediklerini belirtti.

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Şahinbey mağlubiyeti ve sıradaki Galatasaray maçı hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

ATAKTA TOP ÖLDÜREMEZSEN KAZANAMAZSIN

Şahinbey maçında kritik pozisyonlarda çok hata yaptıklarını belirterek konuşmasına başlayanAksoy, ?Özellikle atakta top öldüremedik. Zaten voleybolun olmazsa olmazı. Yani atakta top öldüremediğiniz zaman kazanma şansınız olmuyor. 1. sette açık ara ödeyken, oradan kaybettik. 3. sette yine başa baş mücadele ettik ama olmadı? dedi.

 

GALATASARAY´DAN PUAN ALMAK İSTİYORUZ

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Aksoy, ?Galatasaray´dan puan almak istiyoruz. Gayet güzel coşkulu bir seyircimiz var. Taraftarlarımız bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Gelsinler, hep beraber itici güç olarak güzel bir galibiyet kutlayalım istiyorum. Galatasaray sezon başında baktığınız zaman şampiyon takım adayları arasında bir takımdı. Ama lige başladığımızda, bildiğim kadarıyla oyuncu sakatlıkları devam ediyor. Takım oyununu yansıtamadı. Sadece geçen hafta lider konumdaki Ziraat Bankası´na karşı net bir skor elde etti. Bu hafta Galatasaray´ın Avrupa Kupası maçı var. Ondan sonra bize gelecekler. Tabiî ki elimizden gelen tüm gayreti gösterip Galatasaray´dan puan almak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71